Çalışmıyor Wolftü Dword Lite Remake Hack v1.0 [2021 Eac Servers]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaslar bırısı yardımcı olsun wolftü hılesını bır turlu yapamadım

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Service ERROR Hatası için bütün yolları denedim ama bi sonuç yok
bende denedım hıc bır sonuc alamadım yetkılıler bu konuda tam yardımcı olsa aslında hıc bır sorun olmayacak gerekırse teamwıver ıle uzaktan baglanıp sorunu kendılerı gormesı bıraz daha ıyı olur ama malesef yapmazlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Service ERROR Hatası için bütün yolları denedim ama bi sonuç yok
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/ buradan 1909 iso dosyasını indir çalıştır olmazsa yine ama windows update ile defenderı kapa ve görev yöneticisindeki antimalwere kapa olmazsa usbli ile iso dosyasını biçimlendir rufus ile başta vermiş olduğum adımları yap format atacaksın ama kesinlikle windowsun kurulu olan diske yine olmazsa 1909 sürümü olmasına rağmen https://memoryhackers.org/konular/cozum-wolftu-injection-failed-hatasi.202724/ bunları sırasıyla uygula ben yaptım 1909 ilk sürümü var son sürümü olduğu için olmuyormuş 1909 versiyonu yapmama rağmen çalıştıra winver yaz versiyonunu oradan öğrenebilirsin

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Waiting for action yazdığı zaman ui.memoryhackers.org adresine gidip wolftü yü bulup hileyi seçip "yükle" ye basıyorsunuz. Sonrası konuda yazıyor zaten.
En azından onaylı üye olması lazım seçkin olsa daha güzel olur hemde fix yememiş ve site aktifliği artar diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
onaylı üye olmadığımız için mi kullanamıyoruz çözemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...