Çözüldü Wolftü Dword Lite Remake v1.0 çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VEILSIDE
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
[14:5:2] Selected: Dword Lite Remake v1.0
[14:5:2] Waiting for game...
[14:6:41] Game found !
[14:6:42] Preparing...
[14:6:52] [-] extending d3d9.dll

[14:6:52] module d3d9.dll does not having enough free trailing memory (C0000141)

[14:6:52] [-] extending d3d11.dll

[14:6:52] failed to find module d3d11.dll (C0000225)

[14:6:52] [-] extending cshell.dll

[14:6:52] [+] extended cshell.dll to 17df000

[14:6:52] [+] mapped base: 619A5000

[14:6:52] [-] hijacking execution via hook

[14:6:52] [+] waiting for shellcode to execute...

[14:6:54] failed to read shellcode status at 16D50000

[14:6:54] Hijack fail
[14:6:54] ERROR: Injection failed

böyle bir hata alıyorum ardından oyun kapanıyor yardım edebilir misiniz ?

Çözüm
İlgili kişinin sınavı varmış güncelleme getireceğini yazmıştı bir yazısında sende de injekt hatası veriyor zati çoğu kişiyi şuan da oyunda atıyor beklemedeyiz kısaca.. link atmak istemiyorum ama eksik modul kısmını araştırırsan güvenilir olmasa da indirebilirsin. Veya bunları deneyeceksin cmd yi yönetici olarak aç;

SFC /SCANNOW işlem bittiğinde yeniden başlat bilgisayarını sorun devam ediyorsa bide bunu dene

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
burdaki komutlar ise bozulmuş windows dosyalarındaki hataları onarır. Veya bilgisayarını güzel bir tarat trojan olabilir hatalar vermesine sebep oluyor bazı dosyaları sildikleri için zararlıların olamadı bazı virüs programları...
seytanazaptabayfikretnoktakom
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Gidersede oyundan atıyor hit bir oyun olmadığı için hemen güncelleme beklemeyin bence.

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
İlgili kişinin sınavı varmış güncelleme getireceğini yazmıştı bir yazısında sende de injekt hatası veriyor zati çoğu kişiyi şuan da oyunda atıyor beklemedeyiz kısaca.. link atmak istemiyorum ama eksik modul kısmını araştırırsan güvenilir olmasa da indirebilirsin. Veya bunları deneyeceksin cmd yi yönetici olarak aç;

SFC /SCANNOW işlem bittiğinde yeniden başlat bilgisayarını sorun devam ediyorsa bide bunu dene

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
burdaki komutlar ise bozulmuş windows dosyalarındaki hataları onarır. Veya bilgisayarını güzel bir tarat trojan olabilir hatalar vermesine sebep oluyor bazı dosyaları sildikleri için zararlıların olamadı bazı virüs programları hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama koruyacağına daha çok virüsün bulaşmasına sebebiyet verebiliyor kaldırmanı öneririm buda olmadıysa temiz bir formatı dene.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...