Uzman Üye
İlk önce son versiyon MemoryLoader'i indir ve onu çalıştırdığından emin ol oyun daha sonra açılıcak. Onay tamamlanınca oyun bekleniyor yazısı gelecek. Sonra wolftü'i aç oyun bekleniyor yazısı ve MemoryLoader kendiliğinden kapanacak zaten. Oyun içerisinde sol yukarıda menü gelmesi lazım gelmezse klavyeden insert tuşuna bas.ben oyuna giriyorum uygulama kapanıyor oyunda insert tuşuna basıyorum menü gelmiyor acil çözüm
Malesef Şu Hatayı Alıyorum Lütfen Yardım EdinizBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ya ahh yasak esya kulandınız dıyo halbiki sılah hılesı kulanmıyom takla name esp aim bot
kulanıyom ama bu hata alıyom 3 eldir
Tam Oyun Açılınca Error Veriyor Sadece Eror Yazıyor Başka Bişey Deil Buda ResmiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
onay sistemi ONAYI YAPAMIYORUM! YARDIMCI OLUN SİTEYE GİRİŞ YAPIYORUM GİRİŞ BEKLENİYOR DİYOR.
bu yeni güncelleme ile nasıl yapıyoz amk taktik
Arkadaşlar oyuna yeni güncelleme geldi. Aldığınız bazı hatalar ve oyundan atmalar bu güncellemeden kaynaklı olabilir. Azcık sabrediniz hileyi belki günceller sayın görevliler. Oyunda daha az özellik kullanmaya çalışın. Kesinlikle Real Inventory açmayınızcredits'i nasıl kapatcaz
Ekrandaki sarı yazıları soruyorsan Funny Spammer'i kapatıncredits'i nasıl kapatcaz
Onay sistemi için site bekleniyor yazısı geldiğinde Chrome'dan MemoryHackers sitesine girin ve giriş yapın. Ana sayfadaki bir reklamın üstüne gelip yeni sekmede aç deyin ve o reklamın sayfasına gidin ardından kendiliğinden MemoryHackers sitesine sekme açılıcak. 5-6 saniye bekledikten sonra reklam sitesini kapatın hileye dönün bekleniyor tarzında bir yazı gitmiş olacak. Tekrar hileyi çalıştırın veri alınıyor deyip siteye yollayacak. Ve ardından oyun bekleniyor diyecek. Sonra oyunu açın.hocam onay sistemidan sonra çıkan yeşil renklı onaylandı yazısında kalıyor ?
Ayn AHH yasak lı Diyor!fix yedi galiba
fix yedi galiba
wolftü yeni güncellemeden kaynaklı bu hatayı alıyorsunuz takipte kalın güncelleme gelecektir.Ayn AHH yasak lı Diyor!
knk sende log vermiyoru galiba sen nasıl yapabildin çünkü hile fix yedi ve çalışmıyorBeklenen hile helal olsun
knk sende log vermiyoru galiba sen nasıl yapabildin çünkü hile fix yedi ve çalışmıyor
wolftü yeni güncellemeden sonra hile çalışmıyor olabilir.log verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?