Çalışmıyor Wolftü Dword Lite v6.1 [Real Inventory + Esp + Aimbot ] - [2019 Edition]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Reverse kick hilesi süper olmuş bir de gp farmer gelse efsane olur

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hile log verıyor

bugun wolfteama 44 mblık guncelleme geldi sanırım xıgncode de guncellendı o yuzden log verıyor

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Oyun Açılırken Error Veriyor Oynadığım Wolftü Server Linki
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Xincode Tam Dolarken Error Veriyor
Bildirimin için teşekkürler. DLL de birkaç değişiklik yapıldı. Şimdi o error diye hata verdiğinde sana numarasınıda verecek. ERROR CODE #10 gibi. Lütfen hangi numaraları hata verdiğini söyle :) Şuan o serveri indiriyorum ve hatayı en kısa zamanda çözmeye çalışacağım.
Edit: International indirildi ve gerekli kontroller yapılıp hatalar giderildi. Hileyi tekrar deneyin sayın @Nermersos.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Sorunu Düzeltiğiniz ve İlginiz İçin Çok Çok Teşekkür Ederim Sizin Gibi İyi İnsanların Forumda Olması Ve Yönetici Olması Beni Çok Mutlu Ediyor Başarılarınızın Devamını Diliyorum Sorun Giderdiniz İçin Çok Teşekür Ederim Böyle Güzel Forumda Ve Sizin Gibi İyi Bir İnsanın Yönetici Olması Beni Çok Mutlu Ediyor İyi Forumlar Sayın @nader11ndeu

Vileblood
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
'suspicious program detected', please fix it, thank you.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bildirimin için teşekkürler. DLL de birkaç değişiklik yapıldı. Şimdi o error diye hata verdiğinde sana numarasınıda verecek. ERROR CODE #10 gibi. Lütfen hangi numaraları hata verdiğini söyle :) Şuan o serveri indiriyorum ve hatayı en kısa zamanda çözmeye çalışacağım.
Edit: International indirildi ve gerekli kontroller yapılıp hatalar giderildi. Hileyi tekrar deneyin sayın @Nermersos.
tr serverınde log verıyor

Üye
7 HİZMET YILI
Selamun aleyküm öncelikle bende Oyunu çalıştırdıktan sonra Loader Dolarken wolftü çalışmayı durdurdu ve Bir kez daha açtığımda direk oyun kapanıyor çözümünü bilen varmı ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Log yiyenler şimdi denesin. Ayriyetten oyun açıldıktan sonra loadlamayın. Launcheri açmadan loadlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...