Çalışmıyor Wolftü Dword Lite v6.1 [Real Inventory + Esp + Aimbot ] - [2019 Edition]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Siz adamsınız #rez dword vip hack v9.0 bekliyoruz ;)

AAH Yasaklı Eşya Vermez Adamlar Senin Hile Olduğunu Bildiği İçin Seni Cold Hack veya Wlp den Odadan Atıyorlar !!!

Üye
8 HİZMET YILI
Şuan ban verme sorunu yok çok kez açtım oyuna girdim her özelliği kullandım ban yemedim ama ban yeme olasılığı eğer yüksekse has çarımla girmiyim.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Şuan ban verme sorunu yok çok kez açtım oyuna girdim her özelliği kullandım ban yemedim ama ban yeme olasılığı eğer yüksekse has çarımla girmiyim.
Has çarınla girme. Şuan hile deneme sürümünde ve ban atıyor. Birkaç düzenlemeyle 24 saat içinde hileyi safe moda alacağım.

Üye
8 HİZMET YILI
hile mesunsu açamıyorum ya destek önceden ınsert tusu ile açılıyordu açamıyorum yardım pls

Üye
10 HİZMET YILI
hilede karakter hilesi varmı yokmu arkadaşlar yardım edin bulamadım

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
"Dword Lite" versiyonun menüsü iki bilgisayarımda da karşıma gelmiyor. edit: directx yüklememişim formatladığım için. güle güle kullanıyorum..
"Dword Real Inventory" versiyonu ise gayet güzel bir şekilde çalşıyor ama bir günlük ban veriyor. En azından 15, 30 gün vermedi, sevindirici tarafı da bu oldu zannımca.
"Dword Vip Hack"ın güncellenmesini bekleyeceğiz artık. Kendi kodladığımız vb.net hileleri ban veriyor. Özet olarak sizlere muhtacız:

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
aimbot calısmıyor bende

bende neden aimbot çalışmıyor söylermisiniz

aimbot bende çalışmıyor sıkıntımı var ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...