Çalışmıyor Wolftü Dword Lite v6.1 [Real Inventory + Esp + Aimbot ] - [2019 Edition]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hi memory hackers, when i have the orange letters in my screen that are saying ''waiting for approve'' i can click ADS until i die but there is nothing happening.... what can i do?

Üye
7 HİZMET YILI
hileyle oyuna girince ekranda sarı yazılar yazıyor onu kaldırın bence hile olduğumuzu anlıyolar ben belli etmeden kullanmaya çalışıyorum

Üye
7 HİZMET YILI
BEYLER YARDIM EDERMİSİNİZ
ben hile doğrulaması yapamıyorum hersey tamamlanıyor tam son anda reklam onaylama başarılı bekleyin ve siteyi kapatmayın felan diyor sonra bi anda explover veya opera açılıyor başka bir site sonra hala beklein yazıyor 30 dk bekledim yanıt yok eskiden böyle değildi google den girerdim hersey tamamlanırdı ama olmuyor simdi google den bi anda operaya felan atıyor anlamadım ne yapıcam reklam onayı olmuyor

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
hileyle oyuna girince ekranda sarı yazılar yazıyor onu kaldırın bence hile olduğumuzu anlıyolar ben belli etmeden kullanmaya çalışıyorum
Belli etmeden kullanmaya çalışıyorsan FUNNY SPAMMER & CATCH PLAYER & Quadragínta Death bu 3 özelliği açma. Zaten bu 3 özelliği açmadıysan o sarı yazıyı atmaz. Eğer atıyorsa odada bu özelliklerden birini açan başkası vardır demektir.

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
İndirdim Girdim Kullandım Sorunsuz Çalışıyor Aşırı Güzel ve şaşırtıcı özellikleriyle En iyi hile olmuş Çok güzel Elinize Sağlık.Hiç bir Sıkıntı yasamadım.

Belli etmeden kullanmaya çalışıyorsan FUNNY SPAMMER & CATCH PLAYER & Quadragínta Death bu 3 özelliği açma. Zaten bu 3 özelliği açmadıysan o sarı yazıyı atmaz. Eğer atıyorsa odada bu özelliklerden birini açan başkası vardır demektir.
Abi Tebrik Ederim :) Efsane bi̇r hi̇le olmuş sorunsuz oynadim çok fena özelli̇kleri̇ var eli̇ni̇ze sağlik.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
Reis Reklam Onayı yapabilrmsnz yapamıorum diger türlü

Üye
7 HİZMET YILI
hala güncelmi başkan

Onay başarılı bu sayfayı kapatmayın diyor ama kapanmıyor sebep

Üye
7 HİZMET YILI
bende memoryde 6.0 diye gösteriyor hala yeniden indirmeme rağmen böyle gösterdi bana bi yardım atsanız güzel olabilir

Üye
10 HİZMET YILI
abi revorse kicki kapayın yav ve ayrıyetten üstteki sarı yazıyı bızde yazak yav hosuma gitti
:DDDD

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
abi revorse kicki kapayın yav ve ayrıyetten üstteki sarı yazıyı bızde yazak yav hosuma gitti
:DDDD
sen yazıyorsun zaten :) funny spammer açmassan o yazılar yazmaz :D ama bizim adımız çıksaydı orda şeşke demi :D mesela isim: memoryhackers.org iyi uçuşlar diler :d adamlar çıldırırdı

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
aimbot çalışmıyor açıyorum hiç bir işlevselliği yok
Kardeşim aimbot tuşunu Capslock yap adamın üstüne nişan alırken Capslock'a basılı tut. Ben de shift yapmıştım çalışmamıştı.

Belli etmemeye çalışın Memoryhackers uygulaması tespit edildi deyip ban atıyor. Ben bayağı belli ettim haykırmada adım geçiyordu:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...