Çalışmıyor Wolftü Dword Lite v6.1 [Real Inventory + Esp + Aimbot ] - [2019 Edition]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
abi ben herşeyi yapıyorum reklam oyanıyınıda veriyorum o sırada ki şey dolmuyor 2 saat açık bıraktım dolsun diyr olmamış çözümünü bilen yazsın plsssss

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
the hack stopped working Today after the game patch update The hack pls

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Yazılan her şeyi eksiksiz ve sıralı bir şeyi yapıyorum ancak yine de hile menüsü açılmıyor. Envater hilesini yapıyorum o sıkıntısız çalışıyor ama wolftü dword lite v6.0 hilesi ile giriş yapmaya çalışıyorum oyunda menü gelmiyor bu sorunu nasıl çözeceğiz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
sayfayı açtıktan sonra menü gidiyor reklam tıklıyorum açılmıyor hile

Üye
8 HİZMET YILI
can you give me .dll method?
i can open memoryui loader
loader was crash after i open it
sorry bad english

Üye
7 HİZMET YILI
Şuan loaderden hileye giriş yapmaya çalışırken Giriş bekleniyor yazısı gitmiyor farklı bir sürü tarayıcı da denedim videonun aynısı yaptım ama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Şimdi beyler menüyü açamayanlar inserte bassın menü açılıyor. Bu arada Onay Başarılı Lütfen bekleyin yazısı geçmiyorsa sayfaya girip sayfayı yenileyin. wolftü durduruldu hatası alanlar wolfteamı yönetici olarak açsın. Bunun haricinde Hilede tek sorun hileyi açtıkdan 24 saat sonra oto bir sistemik şekilde hesabınızın 1 ay banlanması. Bu sorunun giderilmisini bekliyorum

Üye
7 HİZMET YILI
selamun aleykum öncelikle kill player mode gelirse daha iyi olur çünkü Quadraginta Death ile kullanınca seri rütbe kasıyorduk 160 puan bir elde 15 bin gp alıyorduk sizden tek ricamız budur biliyorsunuz ki bu oyunu oynayanları yarısından çoğu rütbe için oynuyor... gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ve talep ederim bekliyoruz memory ailesi <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...