Seçkin Üye
Cok teşekkür ederim şuan indirme linki gözükmüyor bende birde acaba sorun benlik mi acaba yoksa 3 gün sonra yayınlanacak mı linkle beraber kusura bakma biraz geriyim bu konudamax 3 gün
Cok teşekkür ederim şuan indirme linki gözükmüyor bende birde acaba sorun benlik mi acaba yoksa 3 gün sonra yayınlanacak mı linkle beraber kusura bakma biraz geriyim bu konudamax 3 gün
Hocam peki normal üyelere verilecek mi
Peki İleride Üyelerede yaparmısınız yada Onaylı Üyelerehayır. 600 mesajının olması ve süper üye olman lazım.
Peki İleride Üyelerede yaparmısınız yada Onaylı Üyelere
Teşekürler ilginiz için iyi Bayramlarimkansız. yapılmayacak hatta daha üst seviyelere çıkacak. kullanamayacaksın maalesef.
şey arkadaş 700 mesajı geçenlere hileyi vercek sen yanlış okumuşsun galiba yada spam yapıyorsunSen nasıl kralsın vayra kaç gündür hile ariyorum bulamadim. hemen bildirimi açıp beklicem wolftü hack cikmasini![]()
öylemi olucak görmedim de 700 mesaj nasıl yapıcam ?Teşekürler ilginiz için iyi Bayramlar
Post automatically merged:
şey arkadaş 700 mesajı geçenlere hileyi vercek sen yanlış okumuşsun galiba yada spam yapıyorsun
mesala şuan bu mesajı atınca 1 tane mesaj bilgilerine ekleniyor Yardım edebildiysem Rica Ederimöylemi olucak görmedim de 700 mesaj nasıl yapıcam ?