Süper üye nasıl olunuyor peki ?Herkes kullanırsa daha çabuk fixlenir hile o yüzden adamların bütün emeği çöpe gider
bence biraz mantıksız olmuş sadece süper üye olayı süper üye olmak o kadar kolay bir şey değil ki 600 tane spam olmayan yorumun olması gerekiyor.
@nader11ndeu Kral hile yapmanın kolay bir iş olmadığını anlayabiliyorum. Ve güncelleme bir kaç hafta daha bitmeyecek gibi görünüyor. (Vip Cheat'ten bahsediyorum). Benim tavsiyem hileye erişebilmek için gereken rankı yükseltmeniz. Ultra üye mesela. Çünkü asıl hile güncellenene kadar herkes süper üye olur zaten. Bir - iki haftada fixlenecek bir hileye boşuna zaman ayırmış olursun. Eline emeğine sağlık.
Değiştirmek için uğraşmıyorum. Sadece fikrimi belirttim. Bir sıkıntı mı var ?hilenin süper üye olmasına karar verildi, boşuna değiştirtmek için uğraşmayın.
herkes senin gibi premium üye değil kardeşim süper üye olmak bile uğraş istiyor .@nader11ndeu Kral hile yapmanın kolay bir iş olmadığını anlayabiliyorum. Ve güncelleme bir kaç hafta daha bitmeyecek gibi görünüyor. (Vip Cheat'ten bahsediyorum). Benim tavsiyem hileye erişebilmek için gereken rankı yükseltmeniz. Ultra üye mesela. Çünkü asıl hile güncellenene kadar herkes süper üye olur zaten. Bir - iki haftada fixlenecek bir hileye boşuna zaman ayırmış olursun. Eline emeğine sağlık.
Kardeşim süper üye olmadan kullanamassın dellenmene gerek yok : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?