Ya beyler ben Wolfteamın TR'deki hilesini açtığımda herhangi bir odaya girip oyuna katıldığımda tam oyun map yükleme aşamasında oyundan atıyor bunun sebebi nedir? Oyun açıldığında hile menüsü falan karşımda real inventory falan çalışıyor
eskiden bendede oluyordu ama artık olmuyor senden kaynaklı olmalıYa beyler ben Wolfteamın TR'deki hilesini açtığımda herhangi bir odaya girip oyuna katıldığımda tam oyun map yükleme aşamasında oyundan atıyor bunun sebebi nedir? Oyun açıldığında hile menüsü falan karşımda real inventory falan çalışıyor
Herhangi bir çözüm yolu yokmu ya?eskiden bendede oluyordu ama artık olmuyor senden kaynaklı olmalı
bence deAnladım.
Not: Dword vip te ban atması önemli değil hem nasılsa elinde sonunda hesaplar banlanacak bence yayınlasanız yenisini??![]()
aynen mesela aimbot felanHocam Wolftü Dword Reborn Çalısıyor 1-2 Ozellık eklenırse sevınırız. Ztn Oyun Son zamanlarda yayınladıgı yamalar Oyunu ıyıce Boqa Çevirdi Oyuncu Dusmesı yerıne şaşırtıcı sekılde Oyuncu sayısı artıyor Reborn Optımıze ederek Kalıcı hıle Halıne getırmenız Iyı olur gıbı
bende hala aynı haayı verıyoaynen mesela aimbot felan