Depo wolftü Dword v6.9 Updated Features and Released Date

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
pusudayız saldırıya geççez sadece envanter hack olsa yeter gece gündüz uğraşmayın diğerleriyle sıkıcı oluyo oyun

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
leofark' Alıntı:
pusudayız saldırıya geççez sadece envanter hack olsa yeter gece gündüz uğraşmayın diğerleriyle sıkıcı oluyo oyun

her insanın düşünceleri istekleri ayrıdır siz böle isterseniz ikincisi baska sey ister bize düşen toplu halde göndermek ki üçüncüsü hani bana hani ban demesin kardeşim  :)

Üye
10 HİZMET YILI
Selamun Aleykum . baba kolay gelsin
Hilede envanter hack daki 0 can sorununu çözmüşsünüz ama yeterli bir çözüm değil sanırsam , hani biri sizi vurunca kurt vurusu ve ölürken kurt sesi cıkıyor :) reslememesinin nedeni de bu sanırsam uyku modlarında fln . 0 can sorununun başka çözümü yokmudur moruk ya ?? ( hack üzerinde çalışan arkadaş anlar neyi kasteddiğimi)

Üye
10 HİZMET YILI
Abi bu drow hackı menü gelmiyor

direx yükledim yeniden başlattım yok gelmedi

wolfteamı sildim yükledim gelmedi lütfen söle

insette basıyom yok gelimyo :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Arrow' Alıntı:
leofark' Alıntı:

Abi bu drow hackı menü gelmiyor

direx yükledim yeniden başlattım yok gelmedi

wolfteamı sildim yükledim gelmedi lütfen söle

insette basıyom yok gelimyo :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: 

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
Dark Hack' Alıntı:
helal olsun valla pusudayız aga

aga bi tavsiyede buluniyim bence hani siz ekliyonuz diyosunuzya ama slotlara gelmesin envantere gelsinki bu sayede nick değiştirme zımbırtısıda gelir :D

Bugu varki eklemiyoruz. Keyfimizden değil, sizin 1 kere düşündüğünüzü biz 1000 kere düşünüp 10.000 farklı yolla deniyoruz kafayı yorma sen.

Eklenmiyor ... zaten o kadar kolay değil Fix Yer hemen BÜTÜN HERKEZ HEP ÇALIŞIYOR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...