wolftü dword vip hack 7.7b

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
adminim açılmıyo program bi türlü olmuyo daha önce kullandım şimdi olmuyo
oyuna giriş ve hileyi yükleme eş zasmanlı olmalı bu da bi türlü ayarlanmıyor

Üye
9 HİZMET YILI
hıle baya guzel bıde dovme gelse envanter hack e cok daha guzel olucak :D

Üye
9 HİZMET YILI
Byler bnde bi sorun var hileyi acınca oyuna girmiyor bi hata verip kpanıyor sonra normal birşekilde girince wolfe oyunu silin baştan yükleyin hatası veriyor birhaftadır yapıyorum olmuyor silip bidaha yüklüyorum naısl çözeceim anlamısınızdır inş

Üye
9 HİZMET YILI
Bana birisi yardım edebilir mi rica etsem yapamadım ben lütfen

Üye
9 HİZMET YILI
byler ben hileyi açıyorum hata verip kapanıyor sonra normal giriyorum hilesiz ama kampa girince silip bbideha yükeleyin diyor hata bu nasıl çözeceim bi sölermisniz

Üye
9 HİZMET YILI
kedil12 kardeş siteye girdiğinde sağda memory ıu var ona tıkla sonra ordan indir

adınıda Chrome yada Skype koy onay sistemi onayını yapmak için ise hileye bastığında karşına bir menü çıkacak orada wolftü türkiye yazıyor enbaştaki ona

tıkla loada bas bi bi şey gelcek orda sistem1 ve sistem 2 yazar sistem1e bas bi sayfa açılacak siteye giriş bekleniyor diye

sonra bu memoryhackers.org sitesine gir ve bi reklama tıkla sonra gelen sayfada onay tamamlndı yazdıgında f5e bas ve hileyi kapatıp yönetici olarak çalıstır

NOT=BUNLARI YAPMADAN ÖNCE BİLGİSAYARDAKI VIRUS BROGRAMLARINI KAPAT

wolftü ÇALIŞMAYI DURDURDU DEĞİNDE İSE LOADA XIGNCODE DOLARKEN BAS

UMARIM YARDIMICI OLMUSUMDUR İYİ HİLELİ OYUNLAR :D

Üye
9 HİZMET YILI
kedil12 kardeş siteye girdiğinde sağda memory ıu var ona tıkla sonra ordan indir

adınıda Chrome yada Skype koy onay sistemi onayını yapmak için ise hileye bastığında karşına bir menü çıkacak orada wolftü türkiye yazıyor enbaştaki ona

tıkla loada bas bi bi şey gelcek orda sistem1 ve sistem 2 yazar sistem1e bas bi sayfa açılacak siteye giriş bekleniyor diye

sonra bu memoryhackers.org sitesine gir ve bi reklama tıkla sonra gelen sayfada onay tamamlndı yazdıgında f5e bas ve hileyi kapatıp yönetici olarak çalıstır

NOT=BUNLARI YAPMADAN ÖNCE BİLGİSAYARDAKI VIRUS BROGRAMLARINI KAPAT

wolftü ÇALIŞMAYI DURDURDU DEĞİNDE İSE LOADA XIGNCODE DOLARKEN BAS

UMARIM YARDIMICI OLMUSUMDUR İYİ HİLELİ OYUNLAR :D

bunları yapıyoruzda hiç girmiyor bile hileye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...