Depo wolftü Dword Vip Hack v7.2 Updated Feautures [17.11.2016]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Sabısızlıkla bekliyoruz,  şimdiden emeği geçen kişilere teşekkürler.  V. 0 V. 1 fix. Oldu sanırım oyuna güncelleme geldi 63 MB.

Sabısızlıkla bekliyoruz,  şimdiden emeği geçen kişilere teşekkürler.  V. 0 V. 1 fix. Oldu sanırım oyuna güncelleme geldi 63 MB.

Üye
9 HİZMET YILI
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: tesekürler Elinize Salık :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:  :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
strangers' Alıntı:
Hile de olmayan karakterleri koymanız mümkün mü?

Koyulmasını istediğiniz karakterin takımını, ismini ve kodunu verebilirseniz eklerim.

Kırmızı takım, Illude Vaganova Özel Versiyon, Kodunu bulamadım

Mavi Takım, Alexsandro Del Riccardo Özel Versiyon, Bunun da kodunu bulamadım

Üye
9 HİZMET YILI
strangers' Alıntı:
nader11ndeu' Alıntı:
Koyulmasını istediğiniz karakterin takımını, ismini ve kodunu verebilirseniz eklerim.

Kırmızı takım, Illude Vaganova Özel Versiyon, Kodunu bulamadım

Mavi Takım, Alexsandro Del Riccardo Özel Versiyon, Bunun da kodunu bulamadım

Unuttuğum bir tane daha var.

Kırmızı Takım, Rashid, Kodunu bulamadım

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Furkan abii yeni updted ne zaman yüklersinn  saat kaçdaa seni seviyorum abii <3

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş işinize karışmak gibi olmasın ama siz bilerek isim değiştirme ve güç yöneticisimi herneyse yeşil oda kurulan şey real envanteri açınca çalışmadığını anlamıyacağımız için koymadınız zaten bu real envanterde bi silahlar yarıyor diğerleri sadece görünüm (bombayı kaldırmayı unutmussunuz)bu arada oradan anladım ölünce düşmüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...