Süper Üye
umutatak' Alıntı:Bir Hile Kodladımda Hile İle Oyuna Giriyorum Odaya Giriyorum 1 Saniye Sonra Oyun Kapanıyor ??
yaaa kolay değilmiş dimi kardeşim
umutatak' Alıntı:Bir Hile Kodladımda Hile İle Oyuna Giriyorum Odaya Giriyorum 1 Saniye Sonra Oyun Kapanıyor ??
MasisHacks' Alıntı:Abi cok güzel olmus benim önceki 6.8.3 tutorial mıydı neydi guncellemeden sonra rapid filan calısmıodu belki bunda çalışır.Eğer dword a bakım yapcaksanız söylermisiniz? ve çıkış tarihini?
Arrow' Alıntı:MasisHacks' Alıntı:Abi cok güzel olmus benim önceki 6.8.3 tutorial mıydı neydi guncellemeden sonra rapid filan calısmıodu belki bunda çalışır.Eğer dword a bakım yapcaksanız söylermisiniz? ve çıkış tarihini?
tahminen çıkış tarihi 3 4 gün sürecektir güncellemek kolay bir iş değil kardesim sabredicez
Arrow' Alıntı:MasisHacks' Alıntı:Abi cok güzel olmus benim önceki 6.8.3 tutorial mıydı neydi guncellemeden sonra rapid filan calısmıodu belki bunda çalışır.Eğer dword a bakım yapcaksanız söylermisiniz? ve çıkış tarihini?
tahminen çıkış tarihi 3 4 gün sürecektir güncellemek kolay bir iş değil kardesim sabredicez
MasisHacks' Alıntı:Arrow' Alıntı:MasisHacks' Alıntı:Abi cok güzel olmus benim önceki 6.8.3 tutorial mıydı neydi guncellemeden sonra rapid filan calısmıodu belki bunda çalışır.Eğer dword a bakım yapcaksanız söylermisiniz? ve çıkış tarihini?
Abi ya peki bunun linki nerede?DDD
hüseyinhasan' Alıntı:sadsadad helall
hüseyinhasan' Alıntı:Abi Hile Linkini Atsanıza Bulamadım yaa
zaferfsda13' Alıntı:İndirme Linki Nerde Bunun Yaaa??
enesyldrm33' Alıntı:lınk nerde gorukmuyor