Üye
abi ya ben takla olmuor bende bide karakter neden sorunu söylermisin
streetboy99' Alıntı:abi ya ben takla olmuor bende bide karakter neden sorunu söylermisin
serok47' Alıntı:Güncellendiginde aah yasaklı eşya sorunu felan gidecekmi?
canerasd123' Alıntı:ASDADADASDASDASDASDADASDADSAD
ABİ BEN DWORD U HER ŞEYİ YAPIYORUM AMA WOLFTEAME GİRİNCE O KÜÇÜK HİLE YERİ ÇIKMIYOR NE OLUR SORUNUMU ÇÖZÜN
yeni tema sayesinde bu saydıklarınızı valularını kodlarını bulup artık kendinizde ekleyebileceksiniz kardeşimenesbabawolf' Alıntı:yeni karakterler geliyor oyunda gördüm inşallah güzel olacak bide yiğit demir hamadah özel versiyonları koyarmısınız ? teşekkürler![]()
Arrow' Alıntı:yeni tema sayesinde bu saydıklarınızı valularını kodlarını bulup artık kendinizde ekleyebileceksiniz kardeşimenesbabawolf' Alıntı:yeni karakterler geliyor oyunda gördüm inşallah güzel olacak bide yiğit demir hamadah özel versiyonları koyarmısınız ? teşekkürler![]()
sakip26' Alıntı:abi nerde indirme linki
kardeş ne zamana güncellenir ve net.framework hatsı vermez demi?Arrow' Alıntı:yeni tema sayesinde bu saydıklarınızı valularını kodlarını bulup artık kendinizde ekleyebileceksiniz kardeşimenesbabawolf' Alıntı:yeni karakterler geliyor oyunda gördüm inşallah güzel olacak bide yiğit demir hamadah özel versiyonları koyarmısınız ? teşekkürler![]()
enesbabawolf' Alıntı:kardeş ne zamana güncellenir ve net.framework hatsı vermez demi?Arrow' Alıntı:yeni tema sayesinde bu saydıklarınızı valularını kodlarını bulup artık kendinizde ekleyebileceksiniz kardeşimenesbabawolf' Alıntı:yeni karakterler geliyor oyunda gördüm inşallah güzel olacak bide yiğit demir hamadah özel versiyonları koyarmısınız ? teşekkürler![]()