- Yasaklandı
Fortnite gelecek diye bir şey demedik. Ayriyetten konuyla ne alakası var mk evladı ?fortnite ne zaman gelir ?
Pointerleri bulalı 2 sene oluyor. Pointerlerin patternini aldığımız zaman bir daha amele gibi yeniden bulmamıza gerek kalmıyor dll miz kendisi buluyor zaten.@nader11ndeu hocam hileyi güncellerken tüm pointerleri c.e ile mi buluyorsun ?
Valla Güzel Sistem hocam tabi ben bilmiyorum anlattığın kısmı ama elinize sağlık birde memoryhack tespit edildi diyorya hilenin ismini cismini tamamen değiştirdiğinizde'de dermi.Pointerleri bulalı 2 sene oluyor. Pointerlerin patternini aldığımız zaman bir daha amele gibi yeniden bulmamıza gerek kalmıyor dll miz kendisi buluyor zaten.
Der kardeşim, memoryhackers olmayan hilelere de diyorValla Güzel Sistem hocam tabi ben bilmiyorum anlattığın kısmı ama elinize sağlık birde memoryhack tespit edildi diyorya hilenin ismini cismini tamamen değiştirdiğinizde'de dermi.
yaptım yine olmadı adlblock ne nasıl siliniyoronay sistemi lar gozukmuyosa adlblock sil
siteye giris bekleniyorda kalıyorsa sayfayı yenile
Bakalım kimler seninle aynı fikirdeyeni çar açar yine ban yeriz önemli olan eğlenmemiz kardeş gelsin v9![]()
benBakalım kimler seninle aynı fikirde![]()
bi soru sordum arkadaşın birisi demişti yoğun işlerimiz var yapıcaz onuda diye ondan sordum neden küfür etme gereği duydun anlamadımFortnite gelecek diye bir şey demedik. Ayriyetten konuyla ne alakası var mk evladı ?