Ya Gelsin De Dword Reborn U Güncelleyin Karambit Ninja Karakterler Filan Gelsin Real İnventory Gibi Legend Pro Filan Da Gelsin Güncelleyin Şu Dword Reborn UUUUUUMerhaba arkadaşlar, hiç konuyu uzatmayacağım. Şuan imkanlarımız el vermediğinden dolayı "BAN" problemiyle ilgili bir şey yapamıyoruz. Yani ben Wolftü ye ne çıkartırsam çıkartayım, hangi hesapla oynarsanız oynayın TR serverinde hesabınız "memoryhackers uygulaması tespit edildi" diyip ban atacak.
Fakat, ban yeme uğruna eski dword vip hackın geri gelmesini isteyen kesim çoğunluksa, ve hileyi kullanacaklarsa hileyi güncellemem 7 gün falan sürer. Şuan neredeyse hiledeki bir çok özellik çalışıyor buda resimi:
Ekli dosyayı görüntüle 6150
Sadece bir kaç atma bugu ve bazı artık çalışmayan ve oyunu bozan özelliklerle ilgili çalışma yapıp projeyi optimize edip cpu kullanımını düşürmeye çalışacağım. Tabiki bu hemen olacak bir iş değil, yaklaşık 7 gün dedim ama aksilikler ve çalışma hevesimle birlikte 15 günü bulabilir. Lütfen Ankete oy veriniz (Resim yeni çekildi.)
Ban atarak birşey yapıyor sanıyorlaryeni çar açar yine ban yeriz önemli olan eğlenmemiz kardeş gelsin v9![]()
abi hele sükür ya yemin ediyorm istediigimiz hile bize tekrar sunuyorsun 7 aydır ben bu hilenin güncel olmasını beklıyorum sıkıldık vallahi cansın <3