Etkinlik Wolftü Dword Vip v9 Gelsin mi ?

Ban atmasına rağmen dword vip v9.0 gelsin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    62
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Gelirse çok iyi olur benim fikrimce ban atsada gene oynarız önemli olan eğlenmek, + olarak @SilverGrood 'un Multiclient'i ile birlikte K.D veya GP kasabiliriz. :D

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
gelsin isterim çok iyi olur arkadaşlar bekliyor merakla

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Nader11ndeu Abi Hiledeki Bütün Özelliklerin Pointerlerini Verebilirmisiniz Mesela 1 Kez Öldüğünüzde 40 Ölüm Sayıyo Ya Onu Versenizde Yeterli :D

Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, hiç konuyu uzatmayacağım. Şuan imkanlarımız el vermediğinden dolayı "BAN" problemiyle ilgili bir şey yapamıyoruz. Yani ben Wolftü ye ne çıkartırsam çıkartayım, hangi hesapla oynarsanız oynayın TR serverinde hesabınız "memoryhackers uygulaması tespit edildi" diyip ban atacak.

Fakat, ban yeme uğruna eski dword vip hackın geri gelmesini isteyen kesim çoğunluksa, ve hileyi kullanacaklarsa hileyi güncellemem 7 gün falan sürer. Şuan neredeyse hiledeki bir çok özellik çalışıyor buda resimi:
Ekli dosyayı görüntüle 6150

Sadece bir kaç atma bugu ve bazı artık çalışmayan ve oyunu bozan özelliklerle ilgili çalışma yapıp projeyi optimize edip cpu kullanımını düşürmeye çalışacağım. Tabiki bu hemen olacak bir iş değil, yaklaşık 7 gün dedim ama aksilikler ve çalışma hevesimle birlikte 15 günü bulabilir. Lütfen Ankete oy veriniz (Resim yeni çekildi.)
Ya Gelsin De Dword Reborn U Güncelleyin Karambit Ninja Karakterler Filan Gelsin Real İnventory Gibi Legend Pro Filan Da Gelsin Güncelleyin Şu Dword Reborn UUUUUU

Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Abi Keşke bide LM3 Hatası Çözüü Olsa Yok Abi Bulamıyorlar Dc deki Destekçilerde Lütfen Abi Bişi Yapsan Sevinirim

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
wolftü'ı bırakalı baya oldu fakat şöle söyliyeyim bazı abartı ozellikler kaldırılsa daha iyi olur ban sorunu yoktu o zamanlar v7 v6.4.2 vs zamanlarında fazla özellik sıkıntı yapıyor diyo düşünüyorum ve extra gereksiz fazla kullanılmayan özelikler kaldırılsın diye düşünüyorum

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Abicim siz çıkartın bişi olmaz ban yer yer yeni hesap açarız ,.d ama ben oynamıyom oynasam öyle aparım kesin

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
teşekkürler başkan bende ne zamandır bunu bekliyordum :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ban Sıkıntısı Olmayan Gelse Daha Mantıklı Olur :')

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
abi hele sükür ya yemin ediyorm istediigimiz hile bize tekrar sunuyorsun 7 aydır ben bu hilenin güncel olmasını beklıyorum sıkıldık vallahi cansın <3

Üye
9 HİZMET YILI
selam ben bykara sayın nader11ndeu dövme hack gelirmi acaba suanki yaptıgınız bıle mukemmel wolftüye ama işte og dövmesi flan mükemmel olur saygılarımla...

bykara5656

bir hack hastası :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...