Etkinlik Wolftü Dword Vip v9 Gelsin mi ?

Ban atmasına rağmen dword vip v9.0 gelsin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    62
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
reyiz bu hile yapımları sıkıntılı değlmi dava filan

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Gelsin şuan ki hacklarda ban atıyor ama vip te daha çok özellik var yani bizim için daha iyi olur bence

Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, hiç konuyu uzatmayacağım. Şuan imkanlarımız el vermediğinden dolayı "BAN" problemiyle ilgili bir şey yapamıyoruz. Yani ben Wolftü ye ne çıkartırsam çıkartayım, hangi hesapla oynarsanız oynayın TR serverinde hesabınız "memoryhackers uygulaması tespit edildi" diyip ban atacak.

Fakat, ban yeme uğruna eski dword vip hackın geri gelmesini isteyen kesim çoğunluksa, ve hileyi kullanacaklarsa hileyi güncellemem 7 gün falan sürer. Şuan neredeyse hiledeki bir çok özellik çalışıyor buda resimi:
Ekli dosyayı görüntüle 6150

Sadece bir kaç atma bugu ve bazı artık çalışmayan ve oyunu bozan özelliklerle ilgili çalışma yapıp projeyi optimize edip cpu kullanımını düşürmeye çalışacağım. Tabiki bu hemen olacak bir iş değil, yaklaşık 7 gün dedim ama aksilikler ve çalışma hevesimle birlikte 15 günü bulabilir. Lütfen Ankete oy veriniz (Resim yeni çekildi.)
Hocam bu LM2 & LM3 hatasını nasıl çözeceğiz?

Üye
8 HİZMET YILI
Evet Çok İsteriz Bizim İin Hilelerler Ve Adaleti Sağladınız İçin Size Ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz Vip 9 un Gelmesini 4 gözle Bekliyorum

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Gelsin Bence İyi Olur Saten Wolfte Hesap açmak sınırlı degil ya nolacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...