Üye
OYUNDAN ATIYOR LÜTFEN ÇÖZÜM NEDİR ??
princesoap' Alıntı:kardeşim sen kesin yanlış dwordu indirdin diğerini indir ben yanlışını indirdim log geliyordu 2.sini indirdim sorun çözüldü olursa +1 rep fazla görme![]()
ismailcancvn' Alıntı:princesoap' Alıntı:kardeşim sen kesin yanlış dwordu indirdin diğerini indir ben yanlışını indirdim log geliyordu 2.sini indirdim sorun çözüldü olursa +1 rep fazla görme![]()
ben pek anlamıyorum bu siteyi bana link atarmısın![]()
bu en son muprincesoap' Alıntı:ismailcancvn' Alıntı:princesoap' Alıntı:kardeşim sen kesin yanlış dwordu indirdin diğerini indir ben yanlışını indirdim log geliyordu 2.sini indirdim sorun çözüldü olursa +1 rep fazla görme![]()
ben pek anla*
mıyorum bu siteyi bana link atarmısınBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ismailcancvn' Alıntı:bu en son muprincesoap' Alıntı:ismailcancvn' Alıntı:princesoap' Alıntı:kardeşim sen kesin yanlış dwordu indirdin diğerini indir ben yanlışını indirdim log geliyordu 2.sini indirdim sorun çözüldü olursa +1 rep fazla görme![]()
ben pek anla*
princesoap' Alıntı:ismailcancvn' Alıntı:bu en son muprincesoap' Alıntı:ismailcancvn' Alıntı:princesoap' Alıntı:kardeşim sen kesin yanlış dwordu indirdin diğerini indir ben yanlışını indirdim log geliyordu 2.sini indirdim sorun çözüldü olursa +1 rep fazla görme![]()
ben pek anla*
evet indir sen
hmmm senin log dediğin şey şu olmalı hmmm tamam bak onu indirdiysen önce wolfteamı aç sonra hileyi aç ve öyle dene eğer yine log gelirse dene dene kesin olur olursa repi esirgemeismailcancvn' Alıntı:princesoap' Alıntı:ismailcancvn' Alıntı:bu en son muprincesoap' Alıntı:ismailcancvn' Alıntı:ben pek anla*
evet indir sen
zaten ben bunu indirmiştim
princesoap' Alıntı:hmmm senin log dediğin şey şu olmalı hmmm tamam bak onu indirdiysen önce wolfteamı aç sonra hileyi aç ve öyle dene eğer yine log gelirse dene dene kesin olur olursa repi esirgemeismailcancvn' Alıntı:princesoap' Alıntı:ismailcancvn' Alıntı:bu en son mu
evet indir sen
zaten ben bunu indirmiştim![]()