Çalışmıyor wolftü EAC Hack | 13.06.2017 |Takla vb.

Sizce Yaptığım Hilelere Tema Eklemelimiyim ?

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sen shift always olayını çok yanlış anlamışsın shift always sadece shifte bastıgınde kafa atması shifte basınca alwaysı aktif etmesi deil
doğru kardeş zaten dediğini yapmaya çalışmıştım fakat yanlış kod yazmışım ve düzeltmek ile uğraşmadım :) tabi güncelleme ile düzeltmeyi düşünüyorum, şuan internetimle alakalı sorun yaşadığım için bu iş ile ilgilenemiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
dostum hilede çok fazla sorun var 1. si shift always olmuyor yani sürekli always oluyor shifte basmasanda ve sık hileyi açıp kapatınca yani insert e basınca google geliyor hile den atıyor
kardeşim sadece Taç Gizleme hilesine tıklayınca aradabir çıkan birşey reklam testi yapıyordum hile içersinde kalmış öyle, fakat oyundan atma sorunu muhtelemen senle alakalı bir problem. şu internet problemim düzelir düzelmez yine bir kontrol ederim fakat muhtemelen sorun senle alakalı.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim sadece Taç Gizleme hilesine tıklayınca aradabir çıkan birşey onay sistemi testi yapıyordum hile içersinde kalmış öyle, fakat oyundan atma sorunu muhtelemen senle alakalı bir problem. şu internet problemim düzelir düzelmez yine bir kontrol ederim fakat muhtemelen sorun senle alakalı.
En kısa zamanda bekliyoruz kardeşim geliştirmelisin :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
güncelleme yaparım sıkıntı yok beyler, az işim var bugün yarın gelir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Herhangibi bir sorunuz olduğunda canlı yardım kısmından bana iletin, eğer canlı yardım offline ise mesaj atın fakat mesaja geri dönmem için bana mesaj kısmına eposta adresinizi'de yazın...

Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle Hilede Sıkıntı Yok!.wolftü Bakıma Alındı.emre1601 Hile İcin Tebrik Ederim Bana Ulaşırsan ? :) Bakım Tahmini Olarak SAAT 8DE SONA EREKCEKTİR (wolftü Oglerinin Tahmini)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...