- Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Evet arkadaşlar, bazılarınız için hüzünlü, bazılarınız için sevinç uyandıracak bir haberle karşınızdayım. Başlıkta gördüğünüz yalan değil. Yeni bir haber de değil fakat aranızda bilmeyenler vardır diye konusunu açıyorum.
wolftü "Aeria" serveri Easy Anti Cheat'e geçti!
Böyle bir hamleyi neden önce Sofnyx yapmadı Aeria serveri yaptı bilmiyorum. Aeria serveri normalde en az useri olan serverdir. Fakat artık herhangi bir şekilde free hile bulamayacağınızı garanti edebilirim. Paralı satılan hilelerde eskisi gibi her zaman güvenli olmayacak. Her ay ne yazık ki hesaplarınız banlanacak
Ortada Easy Anti Cheat varken, öyle eskisi gibi parasını veren hile sahibi de olamayacak. Hile yapımcıları hilelerini sadece güvendikleri insanlara satacak ve belirli limiti olacak !
Umuyoruz ki wolftü TR ve Sofnyx'e de yakın zamanda EAC gelir. TR ye EAC gelirse belki Wolftü Dword projesini paylaşabiliriz. Bu sayede bilgili insanlara ışık tutabiliriz
Kaynak:
wolftü "Aeria" serveri Easy Anti Cheat'e geçti!
Böyle bir hamleyi neden önce Sofnyx yapmadı Aeria serveri yaptı bilmiyorum. Aeria serveri normalde en az useri olan serverdir. Fakat artık herhangi bir şekilde free hile bulamayacağınızı garanti edebilirim. Paralı satılan hilelerde eskisi gibi her zaman güvenli olmayacak. Her ay ne yazık ki hesaplarınız banlanacak
Umuyoruz ki wolftü TR ve Sofnyx'e de yakın zamanda EAC gelir. TR ye EAC gelirse belki Wolftü Dword projesini paylaşabiliriz. Bu sayede bilgili insanlara ışık tutabiliriz
Kaynak:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap