Onaylı Üye
envanter hilesini açıyorum envantere girip silahları diziyorum fakat envanterden çıkıp tekrar envantere girdiğimde silahlar gözükmüyo nedenini bilen varsa yardım edebilir mi?
canberkbey3' Alıntı:Tamamda bende envantere girip silahları koyuyurum ondan sonra direk edsye giriyorum edsden çıkıp envantere giriyorum silahlar gözükmüyo
TMM denicem eğer olursa +1 rep puanı vercembugra3511' Alıntı:canberkbey3' Alıntı:Tamamda bende envantere girip silahları koyuyurum ondan sonra direk edsye giriyorum edsden çıkıp envantere giriyorum silahlar gözükmüyo
kardeş silahları diziyonya slotlara ondan sonra lobiye dönme tşuna 2-3 kez bas çıkmazsa edsye gir ondan sonra
bugra3511' Alıntı:canberkbey3' Alıntı:Tamamda bende envantere girip silahları koyuyurum ondan sonra direk edsye giriyorum edsden çıkıp envantere giriyorum silahlar gözükmüyo
kardeş silahları diziyonya slotlara ondan sonra lobiye dönme tşuna 2-3 kez bas çıkmazsa edsye gir ondan sonra çık
DanceOfEternity' Alıntı:Kardeşim envanterini dizdikten sonra 1 KEZ lobiye dönme tuşuna bas çıkmayacak sonra eds ye girip çık kaydoluyor
BraveYoung' Alıntı:DanceOfEternity' Alıntı:Kardeşim envanterini dizdikten sonra 1 KEZ lobiye dönme tuşuna bas çıkmayacak sonra eds ye girip çık kaydoluyor
Benim dediğimden ne fark varasD: