wolftü envanter hack olmuyo?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
envanter hilesini açıyorum envantere girip silahları diziyorum fakat envanterden çıkıp tekrar envantere girdiğimde silahlar gözükmüyo nedenini bilen varsa yardım edebilir mi?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Tamamda bende envantere girip silahları koyuyurum ondan sonra direk edsye giriyorum edsden çıkıp envantere giriyorum silahlar gözükmüyo

Üye
9 HİZMET YILI
canberkbey3' Alıntı:
Tamamda bende envantere girip silahları koyuyurum ondan sonra direk edsye giriyorum edsden çıkıp envantere giriyorum silahlar gözükmüyo

kardeş silahları diziyonya slotlara ondan sonra lobiye dönme tşuna 2-3 kez bas çıkmazsa edsye gir ondan sonra çık

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bugra3511' Alıntı:
canberkbey3' Alıntı:

kardeş silahları diziyonya slotlara ondan sonra lobiye dönme tşuna 2-3 kez bas çıkmazsa edsye gir ondan sonra 
TMM denicem eğer olursa +1 rep puanı vercem

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
bugra3511' Alıntı:
canberkbey3' Alıntı:

kardeş silahları diziyonya slotlara ondan sonra lobiye dönme tşuna 2-3 kez bas çıkmazsa edsye gir ondan sonra çık

Canberk senin dediğinde yanlış bak kardeşim silahları yerleştirince direk eds ye girme 1 KEZ lobiye dönme tusuna bas sonra eds'ye gir sonra bidaha lobiye dönme tusuna bas lobiye don kayıtlı kalır rep isterim çok uğrastırdın :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
BraveYoung' Alıntı:
DanceOfEternity' Alıntı:
Kardeşim envanterini dizdikten sonra 1 KEZ lobiye dönme tuşuna bas çıkmayacak sonra eds ye girip çık kaydoluyor

Benim dediğimden ne fark var :DasD:

Eyvallah kardeşim oldu yarın rep puanı vercem bugün başka rep puanı verilmiyoda  :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...