wolftü Eskı LOADER Gelsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
wolftü Dword 7.5c Yenı Loader Oldugundan Berı Oyuna Hıle İle "Giriş" Yapamadım Cunku; "604a04de20c24956d54aae9f75fce473" Adlı Random'u Yonetıcı Ile Acıyorum,Ben 1 Kere Reklam Onayı Yapmadan Bıle  " Status-Werified" Yazısı Cıktı,LOAD bastım "wolftü.exe" Actım,ID-ŞİFRE Gırdım,Oto. Kapanıyor Tamam'da "XIGNCODE" Gelmiyor
En Yakında Çözumu Bulurun İnş"ALLAH" 

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sol üstteki dil seçeneğinden türkçe yaparsan o olmayan beynin status: Verified demenin onayın tamamlandığı anlamına geldiğini görürdün bu 1, 2.si az bir şey daha beynin olsaydı keşke yardım konularında bu arkadaşların problemi xigncode dolarken loada basmak olduğunda görürdün bu 2, 3.sü ise senin gibi bir mal için eski loaderi getirebileceğimizi düşünmen çok ironik bu 3. Var mı başka sorun şekerim ?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Sol üstteki dil seçeneğinden türkçe yaparsan o olmayan beynin status: Verified demenin onayın tamamlandığı anlamına geldiğini görürdün bu 1, 2.si az bir şey daha beynin olsaydı keşke yardım konularında bu arkadaşların problemi xigncode dolarken loada basmak olduğunda görürdün bu 2, 3.sü ise senin gibi bir mal için eski loaderi getirebileceğimizi düşünmen çok ironik bu 3. Var mı başka sorun şekerim ?
Yaptık Bızde Sol Usttekı Dıl Secenegını Bılıyoruz Yahnı "Durum:Onaylandı" Yazdıgını bu 1, 2.si loada basıyorum oyle gırıyorum bu 2, 3.sü ise xigncode dolarken basıyoruz ve xıgncode gelınce anında basıyorum ve bu LOADER Kapanmıyor bu 3. TW Den Yap Istersen ÖM DEN ATAYIM

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
oneono' Alıntı:
nader11ndeu' Alıntı:
Yaptık Bızde Sol Usttekı Dıl Secenegını Bılıyoruz Yahnı "Durum:Onaylandı" Yazdıgını bu 1, 2.si loada basıyorum oyle gırıyorum bu 2, 3.sü ise xigncode dolarken basıyoruz ve xıgncode gelınce anında basıyorum ve bu LOADER Kapanmıyor bu 3. TW Den Yap Istersen ÖM DEN ATAYIM
Xigncode gelir gelmez loada basma biraz dolsun öyle loada bas. Eğer loader kapanmıyorsa yönetici olarak çalıştır. Gene olmuyorsa oyun açıldıktan sonra çalıştır gene olmuyorsa bilgisayarı topla pencereden aşağıya at. Gene olmuyorsa sistem özelliklerin ve sorununu detaylı anlatan bir özel mesaj oluşturup caus yada leftspace adminine at. Hadi siktir git.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...