wolftu geçersiz surum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
lütfen yardım edin ne yaptıysam olmadı windowsu tekrar kurdum olmadı oyunu 40 kere baştan yükledim driverlar güncellenmiş virüs programı yok zaten ne zaman girdiysem geçersiz sürümle karşılaştım yardım edermisiniz?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba, ''cuppacuppaxd''
  • Başlat > Denetim Masası > Program kaldır > wolftü Türkiye ' yi bulup kaldırıyoruz

• Daha sonra Bilgisayar'ımda wolftü nerede kayıtlı ise orayı buluyoruz ve Joygame klasörünü komple siliyoruz

• Başlata gelerek wolftü ve joygame yazıyoruz hangi dosyalar çıkıyorsa hepsiniz siliyoruz
  • Tekrar başlata gelerek regedit > HKEY_LOCAL_MACHİNE > SOFTWARE > Softnyx klasörünü siliyoruz

• Son olarak geri dönüşüm kutusunu boşaltın ve bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra wolftü ı orjinal sitesinden tekrar indirip kurunuz sorun düzelicektir

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
  • Başlat > Denetim Masası > Program kaldır > wolftü Türkiye ' yi bulup kaldırıyoruz

• Daha sonra Bilgisayar'ımda wolftü nerede kayıtlı ise orayı buluyoruz ve Joygame klasörünü komple siliyoruz

• Başlata gelerek wolftü ve Joygame yazıyoruz hangi dosyalar çıkıyorsa hepsiniz siliyoruz
  • Tekrar başlata gelerek regedit > HKEY_LOCAL_MACHİNE > SOFTWARE > Softnyx klasörünü siliyoruz
  • Son olarak geri dönüşüm kutusunu boşaltın ve bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra wolftü ı orjinal sitesinden tekrar indirip kurunuz sorun düzelicektir

Çalıştıra Gelip Regedit Yazacaksın Girmeyi Bilmiyorsan

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI

• Başlata gelerek wolftü ve Joygame yazıyoruz hangi dosyalar çıkıyorsa hepsiniz siliyoruz

40 Defa apmış olmuyor aynısını yapsa ne farkeder zaman kaybı

Üye
9 HİZMET YILI
@FanlarımVar Kardeşim baktım yok oyle bir dosya kaç defadır bakıyorum bulamıyorum birde ben hep oyunu yüklerken wolftü 1a bin 1b bin dosyaları yok diyor oyle yüklüyorum ama niye yok işte ? baştan yüklüyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...