wolftü Gelecek Yeni Karakterler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Salamun Alüyküm 
Öncelikle Böyle Konu Varmı Bilmiyorum

Bu Son Güncellemeyle Gelcek Karakterler

Googlede pek resim yok bunlarla ilgili Şuanlık latinoda var sadece 

Öncelikle İyice suyunu cıkarmışlar wolfteamın helal olsun yanı 
Güngeçdikce havada uçan karakterde gelir. Gerçi Bizim için sıkıntı dehil hertürlü alacak karakteride ::D adı kalmadı oyunun 

maxresdefault.jpg
maxresdefault.jpg

Üye
9 HİZMET YILI
bi yardım edermisiniz arkadaşlar benim dword vip hack env e giriyom herhangi bi silah secince ahh yasaklı eşya diyo ve oyundan atıyo krktrler calısmıyo nolur yardım etsin yetkili birisi

kardeş nolur bi ilgilenirimisin

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kurucul' Alıntı:
bi yardım edermisiniz arkadaşlar benim dword vip hack env e giriyom  herhangi bi silah secince ahh yasaklı eşya diyo ve oyundan atıyo krktrler calısmıyo nolur yardım etsin yetkili birisi

Kardeş bakımda o gelecek kimse giremiyo

Üye
9 HİZMET YILI
Ulan boş boş konular açıyonuz herkez biliyor artık karakter pointlerini falan daha hala konu kasma derdindesiniz

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ProofStriker' Alıntı:
Ulan boş boş konular açıyonuz herkez biliyor artık karakter pointlerini falan daha hala konu kasma derdindesiniz

Kardeşim boş konu açmak dehil sen boş yorum kasama ben tartışma bölümüne açdım konuyu boşlmama burda git başka konuda kas yorum hem çok zoruna gidiyosa rapor et

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Biraz öyle oldu aynn ama küfürlü konusma burda çok #Rapor cular var rapor etmesin seni

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kime diyon kardeş ben sana demedim #Rapor Mileti rapor edip bide aileye hakaret eden kişiye dedim #Rapor zaten ettim rapor onu sende yorumları okumadan gelişine yorum yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...