Wolftü Gelicek Pelhudo Hack Görüntü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaslar Yakında Gelecek olan hilemiz pelhudo'nun yapım aşamasındaki birkaç görüntüyü sizlerle paylaşmak ve sizlerinde görüşlerini alarak daha güzel hale getirmeyi düşündüm, sizlerde şurası şöyle olsa daha iyi olurdu gibisinden yorum yazarak bana desstek olabilirsiniz.

Hile V.I.P sürüm değildir arkadaslar sebebi ise hileyi abartmanın manası yoktur , abartınca zevki çıkmaz , karşı tarafıda düşünerek bu hileyi geliştirdik ayrıca özellikler klan savaşlarında kullanabileceğiniz ve banlanmadan oynayabileceğiniz rahat özelliklerdir.

Not > Hilemizde HaykırmaHilesi'de bulunmaktadır ( Ücretsiz ! )

size belli bir tarih vermicem ancak hile çıktığı zaman yapılış videosunda sizi sesli bir video bekliyor olucak ayrıca videoda log silme detaylı adımlarlla anlatılacaktır.hile anti detected sistemine sahiptir asla hile xincode'ye yakalanmaz.

:resim:

Loader Menusu

o0sllh.png

Hile Menüsü

wgpSWt.png

Gördüğünüz gibi öyle uçmalı , kaçmalı , hoplamalı özellikler yok , olmasıda saçma olur!

NOT > Tasarım tamamen kendimizce yapılmıştır tema adı ne falan diye sormayınız.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
rakibe vurunca can arttırma pointer paylaşırrmısın ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bizde inandık haykırma olduğuna , yıl 2018 böyle mallar var ya :D

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
wolftude bi haykırma hilesini bulamadılar onda yapsalar ne kadar guzel olur

Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaslar Yakında Gelecek olan hilemiz pelhudo'nun yapım aşamasındaki birkaç görüntüyü sizlerle paylaşmak ve sizlerinde görüşlerini alarak daha güzel hale getirmeyi düşündüm, sizlerde şurası şöyle olsa daha iyi olurdu gibisinden yorum yazarak bana desstek olabilirsiniz.

Hile V.I.P sürüm değildir arkadaslar sebebi ise hileyi abartmanın manası yoktur , abartınca zevki çıkmaz , karşı tarafıda düşünerek bu hileyi geliştirdik ayrıca özellikler klan savaşlarında kullanabileceğiniz ve banlanmadan oynayabileceğiniz rahat özelliklerdir.

Not > Hilemizde HaykırmaHilesi'de bulunmaktadır ( Ücretsiz ! )

size belli bir tarih vermicem ancak hile çıktığı zaman yapılış videosunda sizi sesli bir video bekliyor olucak ayrıca videoda log silme detaylı adımlarlla anlatılacaktır.hile anti detected sistemine sahiptir asla hile xincode'ye yakalanmaz.

:resim:

Loader Menusu

o0sllh.png

Hile Menüsü

wgpSWt.png

Gördüğünüz gibi öyle uçmalı , kaçmalı , hoplamalı özellikler yok , olmasıda saçma olur!

NOT > Tasarım tamamen kendimizce yapılmıştır tema adı ne falan diye sormayınız.

Dostum can arttırma pointeri pm den yazarmısın ?

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hakkını vermeliyim fakat hile tutmayacak gibi görünüyor

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Alakasız yorum atma. eleştiri yapıcaksan adam gibi yap.

Dostum can arttırma pointeri pm den yazarmısın ?
sen nası bir gerizekalısın ? özel mesaja gelip çöp yazıp sonrada mesaj içeriğine çöp konuların için teşekkürler. yazıyorsun ve benden pointer istiyorsun , Pointer bulmayı bilmiyorsun coderim diye geçiniyorsun 10 yaşındaki çocuk bile value taraması yaparak pointer bulabiliyor.

hakkını vermeliyim fakat hile tutmayacak gibi görünüyor
Sağol , haykırma hilesinin tutup tutması benim için pek de önemli değil haykırma hilesinin trailer videosunu hep paylaşıcam , ozaman görücem ben bu insanları , haykırma hilesi ver pelhudo , pointer ver pelhudo :D ;)

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
ya bu haykırma hielsi işe yaramaz çöp :D ama elinize sağlık yinede...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...