13 Ocak 2021 #1 mbedel35 Seçkin Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 313 Tepki puanı 4 Ödüller 7 Yaş 31 7 HİZMET YILI arkadaşlar daha önceden wolftü hile ile giriyordum pc kapattım ertesi gün den bu yana giremiyorum Injection failed hatası alıyorum sebebini bilen varmıdır?
arkadaşlar daha önceden wolftü hile ile giriyordum pc kapattım ertesi gün den bu yana giremiyorum Injection failed hatası alıyorum sebebini bilen varmıdır?
13 Ocak 2021 #2 demiray22 Onaylı Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 66 Tepki puanı 13 Ödüller 4 Yaş 27 5 HİZMET YILI Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Hah birde güvenlik duvarını kapat
13 Ocak 2021 Konuyu başlatan #3 mbedel35 Seçkin Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 313 Tepki puanı 4 Ödüller 7 Yaş 31 7 HİZMET YILI demiray22' Alıntı: Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Hah birde güvenlik duvarını kapat Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap kapalı herşey forumda ne yapmam gerektigini hiç bi şekilde bulamadım başına gelipte çözen varmı Post automatically merged: 13 Ocak 2021 arkadaşlar sorunu çözdüm şuan giriş yaptım aynı durumla karşılaşan olursa visual c++ ları 2005 den 2013 e kadar kursun Son düzenleme: 13 Ocak 2021
demiray22' Alıntı: Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Hah birde güvenlik duvarını kapat Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap kapalı herşey forumda ne yapmam gerektigini hiç bi şekilde bulamadım başına gelipte çözen varmı Post automatically merged: 13 Ocak 2021 arkadaşlar sorunu çözdüm şuan giriş yaptım aynı durumla karşılaşan olursa visual c++ ları 2005 den 2013 e kadar kursun
13 Ocak 2021 #4 By Legend crazy ☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆ Griffin Premium Katılım 12 Kas 2017 Mesajlar 13,726 Çözümler 240 Tepki puanı 5,133 Ödüller 23 8 HİZMET YILI mbedel35' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap kapalı herşey forumda ne yapmam gerektigini hiç bi şekilde bulamadım başına gelipte çözen varmı Post automatically merged: 13 Ocak 2021 arkadaşlar sorunu çözdüm şuan giriş yaptım aynı durumla karşılaşan olursa visual c++ ları 2005 den 2013 e kadar kursun Genişletmek için tıklayın ... Directx programlarını güncelle c++ visual programlarını tam olarak guncelle eksik olan varsa dll yada setup olarak indir programlarını tamamla %temp% klasörundeki log dosyalarını sil
mbedel35' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap kapalı herşey forumda ne yapmam gerektigini hiç bi şekilde bulamadım başına gelipte çözen varmı Post automatically merged: 13 Ocak 2021 arkadaşlar sorunu çözdüm şuan giriş yaptım aynı durumla karşılaşan olursa visual c++ ları 2005 den 2013 e kadar kursun Genişletmek için tıklayın ... Directx programlarını güncelle c++ visual programlarını tam olarak guncelle eksik olan varsa dll yada setup olarak indir programlarını tamamla %temp% klasörundeki log dosyalarını sil