Çalışmıyor Wolftü Global Hack [16.11.2017] (NameESP,AlwaysHs,TeamKill,Inventory)

Seri Devam Etsin mi ?

• Evet

Oy: 80 86.0%
  • Hayır

Oy: 13 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    93
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bak Kardeşim bende anlıyorum bu işlerden yardımcı olmak için söylüyorum !!!
Eğer envanter atıyorsa 2 sorun vardır bıçak pointeri oyundan atıyoru bunu kaldır
diğeri pointerlerin bozuktur istersen atabilirim !!! eğerki real slot sa atmaz ztn

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bak Kardeşim bende anlıyorum bu işlerden yardımcı olmak için söylüyorum !!!
Eğer envanter atıyorsa 2 sorun vardır bıçak pointeri oyundan atıyoru bunu kaldır
diğeri pointerlerin bozuktur istersen atabilirim !!! eğerki real slot sa atmaz ztn
Kardeşim Bende Herhangi Bir Log Vermiyor Ki Envanter Log Verdirir Ve Bunuda Konuda Belirttim Arkadaşl bunu Okumadıysa Benim Derdim Değil

Üye
8 HİZMET YILI
abi tamam iyi hoş kullanıcam dıye sevındım lobide atıyor log hatasından dolayı güncelle lütfen artık

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
abi tamam iyi hoş kullanıcam dıye sevındım lobide atıyor log hatasından dolayı güncelle lütfen artık
Kardesim ben daha dun 3 saat kullandim ve herhangi bir log hatasi almadim.Envanter Kullanma Ve duvardan vurma ve duvardan gecme ozelliklerini aciyorsan acma

Üye
8 HİZMET YILI
BİRİ BANA YARDIM EDEBILIRMI ARTIK Securıty alert verıyor sadece name esp acsam bıle

Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba, bitek windows defender kullanıyorum oda kapalı zaten hileyi yönetici çalıştırıyorum hiçbirşey gelmiyor

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hile Güncel Arkadaşlar

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bak kardeşim sende log vermiyor olabilir nedenini bende bilmiyorum bende hile kodlarken bende vermiyodu başkasında veriyodu tabi bende şaşkınlık içerisindeydim işte byapps yaparsan vermiycektir resource hacker felan bunlar boş işler

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
bak kardeşim sende log vermiyor olabilir nedenini bende bilmiyorum bende hile kodlarken bende vermiyodu başkasında veriyodu tabi bende şaşkınlık içerisindeydim işte byapps yaparsan vermiycektir resource hacker felan bunlar boş işler
Hilenin içinde Kendi Bypass'ı Vardır Bekle Diğer Arkadaş Denesin Bakıcam

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Birazdan Girişleri Kapatıyorum Kardeşim Log Varmış Haberin Olsun Sende Dene Log Verirse Söyle

işte sen direk hileyi çalıştırma csh bin obj aktif etme byppasını kullanıyorsun o sadece xincode bittiğinde devam edip ereşim engellendi hatasnı çözmek içindir. ztn onuda ben paylaşmıştırm :D şimdi bak yaptığın bypass ya budaur yada başka bişey dir çalışmıyordur . bypası ben deneyerek bulmuştum ama 1 günüm heba oldu tabi başaramam rağmen kimse onun kodunu paylaşmaz. ben o ilk ereşim engellendiyi oncenden double diye bir kavat vardı ondan sinirimden paylaşmıştım bunuda hile kodlama bırakırsam paylaşırım yoksa ne bilim başka adamlar prgram kodlar onunla beraber hileni kullanırsın boş iş yani

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
SAYIN YETKİLİLER HİLEYİ NASIL İNDİRCEM VEDE BİR ŞEY DİCEM WOLFTÜ 8.8 HALLEDİN YA DA DWORD REBORN A RAPİD FİRE VE TEAM KİLL EKLEYİN ŞİMDİDEN SAOLUN <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...