- Yasaklandı
Banlı Üye
Zulucular Çökerti Siteyiz Az Sabır Orda Alnarnetif İndirme Linki Var Kopyala Tarayıcıya Yapıştıruygulamayı indirirken sunucu bakımda 15 dakkika sonra açılcak dedi 1 saat oldu
Zulucular Çökerti Siteyiz Az Sabır Orda Alnarnetif İndirme Linki Var Kopyala Tarayıcıya Yapıştıruygulamayı indirirken sunucu bakımda 15 dakkika sonra açılcak dedi 1 saat oldu
TakipteyizArkadaşlar Hileyi Tek Başıma Kodladığım İçin Biraz Uzun Sürüyor Kusura Bakmayın Ekstradan Çalıştığım İçin Akşamları 30 dk Hile İle İgilienebiliyorum.
Ama En Kısa Zaman İçinde Paylaşacağım Hileyi
Teşekkürler Kardeşim Ekip Kuruyordum Başvuru Yapanlara mail attım kimse geri dönüş yapmadıTakipteyiz![]()
NE ALAKA HER UCGEN OLUMEMATİMİKardesım Ilk fotograftakı Logoda Illumınatı bılıncaltı mesaj var 666
Kardeşim o Konu Kapanalı Ne Kadar OlduNE ALAKA HER UCGEN OLUMEMATİMİ
ne Bılem Gormedım Dıger mesajları qweqwewqeqwewqeqweqqweqwKardeşim o Konu Kapanalı Ne Kadar Oldu![]()
![]()
Hadi Hayırlı Olsun O Zaman Aramıza HoşgeldinİLK MESAJIM QWEQWEQWEQWEWQEQWEQWEWQEQWEQWEQWEQWEQEWQ
Önemli Değil Kardeşimne Bılem Gormedım Dıger mesajları qweqwewqeqwewqeqweqqweqw
Kardeşim Şuan Kullanamazsın Hileye Girişler Kapalı Çünki Bir Kaç Gün İçinde Güncelleme GetirceğimNeyse ExPlus Kardsım Guzel Hile Beğendım Arada Sırada bunu kullanırım
Tabiki kardesim katilabilirsinkendimi geliştirip sizin global hack team a katılabilirmiyim
hile güzel![]()