- Konuyu başlatan
Isse Kun
Emektar Üye
Unpack Yapamadın mı kardesimbida bu kadar sağlam pack eklersen hayatını yıkarım
Unpack Yapamadın mı kardesimbida bu kadar sağlam pack eklersen hayatını yıkarım
Teşekkür Ederim KardesimGercekten İyi, Basarılarının Devamını Dılerım.
aynen abi yapamadım sen bir efsanesin.Unpack Yapamadın mı kardesim![]()
![]()
Kardesim PM'den Bana Ulaşerişim engellendi hatası alıyorum nasıl çözerim ?
Bir Daha Dene Kardesim Yine Log Alırsan1 tane varmış onuda sildim ne olur mu şimdi ?
Hilelerimi Seviyorum Çünkü Kardesimaynen abi yapamadım sen bir efsanesin.
abi adamsın abi seni abi seviyorum abi sen abi çok abi güzel abi insansın abiHilelerimi Seviyorum Çünkü Kardesim![]()
![]()
Eyw Kardesim Teşekkür Ediyorum Sende SEVİLİYORSUN. Youtube Kanalıma Abone Olursunuz Umarımabi adamsın abi seni abi seviyorum abi sen abi çok abi güzel abi insansın abi
abi 2. şarkı ismi neEyw Kardesim Teşekkür Ediyorum Sende SEVİLİYORSUN. Youtube Kanalıma Abone Olursunuz Umarım![]()
![]()
[ Telifsiz Müzik ] Wuki - DADADADA No Copyright Trapabi 2. şarkı ismi ne
Kardesim Senin Hilenden Bin Kat Daha İyidir...Kötü Olmuş Beğenmedim Çok Tasarım Sıfır Kodlar Sıfır Biraz Çabalayabilirdin
büyük beyinli arkadaşın yaptığı hileye bak LOWLANDIN !Copy Paste Tebrikler Ayakta Alkıslamak İstiyorum o Ufak Beynini
Seni Kaideye Almıyorum Kardesim Boşuna Beynini Yormabüyük beyinli arkadaşın yaptığı hileye bak LOWLANDIN !
Keşke sen beynini yorsaydın da iyi bir işçilik çıkarsaydın !Seni Kaideye Almıyorum Kardesim Boşuna Beynini Yorma
Kardesim Bu Sürümde Fazla Uğraşmadım Amaç Kullanıclar Özellikleri Kullanması Benim İçin OkeyKeşke sen beynini yorsaydın da iyi bir işçilik çıkarsaydın !
Uğraşsan ne çıkacak ortaya merak ediyorum ! asddasdasdKardesim Bu Sürümde Fazla Uğraşmadım Amaç Kullanıclar Özellikleri Kullanması Benim İçin Okey
Sana Tek Ve Son Sözüm "Salaklardan Tesbih Olsa İmamesi Olurdun"Uğraşsan ne çıkacak ortaya merak ediyorum ! asddasdasd