Merhaba MemoryHackers ailesi, bu gün sizlere yeni yaptığımız bypass programını tanıtacağım. Kodları tamamen bana aittir, içindeki birkaç resources dosyası hariç. Güncel olarak çalışmaktadır, bypass uygulandığınız zaman cheat engine açabilirsiniz. Yanlız cheat engineden başka program açmaya çalışmayın log yiyebilirsiniz. Normalde paylaşılmayacaktı forumda fakat çoğu kişinin ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için program haline çevirip paylaşmak istedim. bir teşekkürü çok görmeyin
Bypassı yönetici olarak çalıştırın ve oyuna girin, tüm işlemleri kendisi yapacaktır.
Program kapandıktan sonra lobiye girmeyi bekleyin ve sonra oyunu alta alıp
cheat engine veya sigma engine programını açabilirsiniz
Coder : HeadSqot
Designer : HeadSqot
Resources : TeknoHaydut | Oğuz
*Noob : Titanic*
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
LİNK YENİLENMİŞTİR
Kardeş çok güzel bi paylaşım yapmışsın ama senden bunun aynısını hazard ops oyunu için de isteyecem, istersen linkin içine 10 tane onay sistemi koy öyle at, üstüne girer tüm mesajlarını beğenirim lütfen şu derdime bir çare bul oyun zaten güncellenmiyor hile yapması kolay olur enazından forumda kendine ait yeni bir hile paylaşmış olursun lütfen yardımcı ol
kardeş adamların 20 dolara sunduğu şeyi sen burada 2 reklam linkiyle paylaşsan onlardan daha karlı olacaksın, oyunu genelde türkler oynuyor hem bu siteye 3-5 adam daha çekersin. bana lazım olan şey sadece bu paylaşımda yaptığın gibi bypass başka bişey istemiyorum aim falan istersen sana kalmışDostum biraz araştırma yaptım da oyun ile alakalı doğru düzgün konu bile yok, birak hile paylaşımını. Bir sitede aylık 20 dolara satışa sunulmuş, o da verdiğin paraya değmez. sadece aimbot ve 3d radar sistemi koymuşlar. Kısacası işin zor
bu hile değil, ayrıca denedim çalışıyor. yönetici olarak çalıştırmalısınhile çalışmıyor ne atıyon
hile çalışmıyor ne atıyon
kardeş adamların 20 dolara sunduğu şeyi sen burada 2 onay sistemi linkiyle paylaşsan onlardan daha karlı olacaksın, oyunu genelde türkler oynuyor hem bu siteye 3-5 adam daha çekersin. bana lazım olan şey sadece bu paylaşımda yaptığın gibi bypass başka bişey istemiyorum aim falan istersen sana kalmış
kardeş adamların 20 dolara sunduğu şeyi sen burada 2 onay sistemi linkiyle paylaşsan onlardan daha karlı olacaksın, oyunu genelde türkler oynuyor hem bu siteye 3-5 adam daha çekersin. bana lazım olan şey sadece bu paylaşımda yaptığın gibi bypass başka bişey istemiyorum aim falan istersen sana kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?