aga program dışında pointer versen olurmu acil bügun
algılaması gayet dogal yazdımız dll den ve yazılımı korudumuz için virüs algılıyor.virüs algılandı !
kb yanlış yazdım kod ver dicektim hallettim canin saolsun güzel uygulama yapmışın eline sağlık.Pointer Scanner programı dışında vermiyorum
kardeş 1 hafta önce 2 gün sonra güncelleyip çıkaracağım dedin nerde?
Sadece wolftü mı yoksa tüm Xingcode oyunları için mi geçerli?
Gp farmer yapabilirmisin ?Sadece Wolf
Gp farmer yapabilirmisin ?
Teşekkürler Ellerine Ve Emeğine Sağlık SaolSadece Wolf
Dizin Adı Geçersiz Diyor?
Win 10 Pro Kullanıyorum Bypas Uygulanıyor Yazısı Çıktıktan Sonra Dizin Adı Geçersiz DiyorÇalışması gerek, şuan bende sorunsuz.
Win 10 Pro Kullanıyorum Bypas Uygulanıyor Yazısı Çıktıktan Sonra Dizin Adı Geçersiz Diyor
![]()
GÜNCELLENDİ ! 30.09.2017
Merhaba MemoryHackers ailesi, bu gün sizlere yeni yaptığımız bypass programını tanıtacağım. Kodları tamamen bana aittir, içindeki birkaç resources dosyası hariç. Güncel olarak çalışmaktadır, bypass uygulandığınız zaman cheat engine açabilirsiniz. Yanlız cheat engineden başka program açmaya çalışmayın log yiyebilirsiniz. Normalde paylaşılmayacaktı forumda fakat çoğu kişinin ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için program haline çevirip paylaşmak istedim. bir teşekkürü çok görmeyin
![]()
Bypassı yönetici olarak çalıştırın ve oyuna girin, tüm işlemleri kendisi yapacaktır.
Program kapandıktan sonra lobiye girmeyi bekleyin ve sonra oyunu alta alıp
cheat engine veya sigma engine programını açabilirsiniz
Coder : HeadSqot
Designer : HeadSqot
Resources : Titanic & CengizHackers
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap