Wolftü Güncel Hile var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Rapid fire, Name esp, Tek atma, Headshot

Bu özellikleri bulunduran çalışan hile var mı?

Paylaşırsanız çok makbule geçer

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Sitede Wolftü Hile&Hack bölümüne baktım. Hileler var ama çoğu LOG yiyordur. Yani şanına küs. YouTube ve Chrome Amca'ya yaz ama büyük ihtimalle çoğu hile virüslü olur (normal hile virüsünden bahsetmiyorum).

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Memoryhackers wolftü hilesi yapmayı bıraktı artık yapmayacaklarını acıklamışlardı yani bulamazsın diye düşünüyorum güvenmediğin hileyi de indirme sakın virüslüdür

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Özelden yaz kimseden hayır gelmez bu forumda sana kardeşim. Bir hile istersin yorum sayım artsın diye saçma sapan yorum atarlar yok virüslüdür yok log yiyordur filan.Geçiceksin bunları varmı yokmu diye soru soruyor.Varsa bildiğin yaz yoksada sus.

suanlik musait degilim
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
CSH li olan tüm pointlerlar neden log veriyor çözüm var mı _?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
X3 opcodeleri karşılaştırıyor. Siz csh modüllü bir pointerin değerini değiştirdiğinizde opcodesini değiştirmiş oluyorsunuz ondan dolayı hileniz detect yiyor. Ya oyun başladığında hook atıcaksınız ya da stealth edit yapıcaksınız.

memories never die
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
güncel point olsa ben yapıp paylaşıcamda güncel point yok
Post automatically merged:

elinizde guncel point varsa rica etsem verırmısınız

Son düzenleme:
suanlik musait degilim
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
X3 opcodeleri karşılaştırıyor. Siz csh modüllü bir pointerin değerini değiştirdiğinizde opcodesini değiştirmiş oluyorsunuz ondan dolayı hileniz detect yiyor. Ya oyun başladığında hook atıcaksınız ya da stealth edit yapıcaksınız.
Stealth edit çok zaman alıyor. Hook ise bir türlü nasıl olabileceğini anlamadım kavram

suanlik musait degilim
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Reis yardımcı olman için yanıt yazdım sen neden bizim anlamamamızı istiyorsun? Bir şey bilip de paylaşmaman ne alim nede ilimli yapar. ha ben ne alimim ne de bilgiliyim dersen ancak konuyu kapatmak için kendini kandırırsın. Açmış olduğun forumda paylaşımlardan yararlanmak için burdayız. Eğer böyle de yapmayıp kibir yapacaksan vay halimize

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
3 Ay önce youtube'da gördüğüm HileYapak kanalından hile indirdim. Hile gayet iyi çalıştı log vermedi. Fakat keylogger varsa ondan korkuyorum yazılımdan anlayan arkadaşlar, 2 saniyesini ayırıp bu HileYapak kişisinin hilelerinde, bilgisayara zarar verecek veya hırsızlık durumuna dair bir şey var mı yok mu bakabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...