normal olanWolftü classicmi yoksa normal wolftüdenmi bahsediyorsun? Biraz detaylandırır mısın?
baktım da internete hep 2019-2020 senelerden olanlar var onlarda eski zaten olmaz diye buraya sorayım dedimkanka pointelar artık kalmadı kaldıysada çok nadir
Oyundan pointer alabilmek için cheat engineyi açıp oyunun içine girmen gerekiyor. Ve cheat engıne yi açmak içinde eac ı bypasslaman gerekiyor. İlk olarak eac bypass bul. Ardından cheat engine ile pointer bulma/çekme yi araştır.normal olan
Post automatically merged:
bakt
baktım da internete hep 2019-2020 senelerden olanlar var onlarda eski zaten olmaz diye buraya sorayım dedim
eskileriyle nasıl yer değiştiricem acemiyim bu konudaOyundan pointer alabilmek için cheat engineyi açıp oyunun içine girmen gerekiyor. Ve cheat engıne yi açmak içinde eac ı bypasslaman gerekiyor. İlk olarak eac bypass bul. Ardından cheat engine ile pointer bulma/çekme yi araştır.
Eskileriyle yer degiştirebilmen için eac'ı bypasslaman gerek yukarda yazdıgım yolu izle. Emin ol eac bypassla geç o eskisiyle yer değiştirme işi çok kolay. Tek mesele eac.eskileriyle nasıl yer değiştiricem acemiyim bu konuda
Eskileriyle yer degiştirebilmen için eac'ı bypasslaman gerek yukarda yazdıgım yolu izle. Emin ol eac bypassla geç o eskisiyle yer değiştirme işi çok kolay. Tek mesele eac.
detaylandırır mısın biraz kanka
cheat engine ile olmazmıbulabileceğini düşünmüyorum
nasıl yapılır bilgin varmı senin kankabypass bulman lazım kanka o da çok zor hile yapımı eskisi gibi kolay değil