- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
Kardeş FArkedersen Obj olanlarda OBJ yazıyor zatenReis CSH OBJ BİN KODLARI OLARAK AYIRIRMISIN BİRDE TAM POİNTER VERSEN ? OLURMU ?
VALLA YAPARSAN HELAL OLSUN![]()
Kardeş FArkedersen Obj olanlarda OBJ yazıyor zatenReis CSH OBJ BİN KODLARI OLARAK AYIRIRMISIN BİRDE TAM POİNTER VERSEN ? OLURMU ?
VALLA YAPARSAN HELAL OLSUN![]()
REİS BİRDE NO WEAPON SP Yİ GÖREMEDİM BEN SANIRIM EKLEMEDİN EKLERSEN SEVİNİRİM BİRDE ŞU csh15145.bin DİYE BİŞİLER YAZIYO YA ONLARI NEREYE YAZCAZ ?Eklememi İstediğiniz Başka ptr Varsa Buyrun Ekleriz.
REİS TS 3 VEYATTA DİSCORD VARSA SANA YARDIM EDEYİM BİRLİKTE HİLE YAPARIZKardsm Nasıl Kullanıyoruz Bılgın varsa yazarmsn Veya Vıdeo Lınk varsa Atarmsn Acil!!
reis bypass güncel mi güncelse bana atarmısın ?Pointer Bulmayı Ögretecek Varmı Acaba Byppas Var C.e Var NameEsp Buluyom Ama Digerleri Bulunmuyor pls
kardeş ne varki sadece pointerleri senin işte writelog diye başlayan pointerin saece ornGörmüyormusun Kodlar Birleşik?
reis onu anladımda güncel bypass yokmu ya benimki hatalı çıktı varsa atarmısın ?kardeş ne varki sadece pointerleri senin işte writelog diye başlayan pointerin saece orn
WriteLong("wolftü.bin", label1.Text + &H37F904 , "2268606836")'n.e.p sadece pointer kısmını deiştir valueler deişmez zaten bu kadar anlamaycak ne var ben onu anlamadım sade pointer kısmını deiş
Eklememi İstediğiniz Başka ptr Varsa Buyrun Ekleriz.
kardeşim bu WriteLong("wolftü.bin", Label1.Text + &H3A27B4, "2268606837") 'Name Esp Of kodun neresine yazcaz bunu yada böyle halini atar mısın ?