wolftü güvenli hile alma ( yardım )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Beyler benim bir arkadaşım var wlp alicagni söylüyor ancak hiç site bulamıyor güvenli ve mobil ödeme ile alacağı bir site onerirmisiniz

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
WLP tarih oldu.
Ayrıca ben şunu anlamıyorum; Piyasada o kadar ücretsiz hile varken neden illa para vermek derdindesiniz :2iq:

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aynen illaki hile yapacaksa gelsin dword u kullansın ha illa para vericem kazık yicem diyorsa coldhack var güvenilir

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
2017 yılında resmili WLP sitesi kapatıldı. Artık WLP satış bulunmaz.

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Herseyin ucretsizi var kardeş para ile parasız bile ayniken sen niye istiyorsunki

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
wlpyi almak isteme sebepleri dövme hilesi var diyorlar o yüzden pençe felan birde isim değiştirme olduğu için

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
WLP tarih oldu.
Ayrıca ben şunu anlamıyorum; Piyasada o kadar ücretsiz hile varken neden illa para vermek derdindesiniz :2iq:
İnsan 1 şeye para verince ücretsizden daha iyi olacak gibi bir izlenime kapılyo hep ondan.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ya anlamadığım şey ben almicagim hem alsam bile size ne istediğimi alırım adamca konuya cevap ver geç bende biliyorum ücretsiz kullanmayı ama size ne ya ? Sanki dedim ki konu başında almalıyı miyim boş yorum yapmaktan başka bir şey değil.. :2iq:

Üye
7 HİZMET YILI
WLP Kaldı mı? bu yılda bulamayabilirsin sitede bedavası var cold hackle aynı özellikler onu kullansın?

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
wlp yi şuanda sıfırdan satın alamazsın ama üyeliği hala devam eden çomarlar var zaten onlarında maks 1-2 ayı kalmıştır öyle elden lisans alabilirsin yani hile hala kullanıma açık sadece güncelleniyor yeni özellik gelmiyor zaten yakında komple biter o yüzden elini çabuk tut wlp alacaksan onun haricinde cold hala satılıyor ama dolar kurunda olduğu için onunda fiyatı baya arttı ama özellikler az çok aynı özellikle kick her ikisinde de mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...