nasıl yapıcam pekikullanabilirsiniz ben kullandim ama yan carla girin ban yeme ihtimaliniz var
nasıl yapıcam pekikullanabilirsiniz ben kullandim ama yan carla girin ban yeme ihtimaliniz var
joygameden yeni hesap acip o hesapla deneyin bende oyle yaptimnasıl yapıcam peki
onu kastetmedim bu dword u load tuşu gelmiyor o yüzdenjoygameden yeni hesap acip o hesapla deneyin bende oyle yaptim
all serveri sectin mi ?onu kastetmedim bu dword u load tuşu gelmiyor o yüzden
arayüzün içinde mi ?all serveri sectin mi ?
bastan 2. secenekarayüzün içinde mi ?
o da mı hile ? yani o ban test değil mi ?bastan 2. secenek
su anda tek calisan oo da mı hile ? yani o ban test değil mi ?
hile ama ban testte o yuzden yan carla girmekte fayda varo da mı hile ? yani o ban test değil mi ?
ayni sorunu bende yaşiyorumXncode DOlarken Wolftaem Çalışmayı Durdurdu Hatası Veriyor. Yönetici Çalıştırıyorum yine Aynı Dep Uyguladım Gene Aynı onay sistemi Olmasın Ama Baska Klan ws gibi hackler var acılıyor ama dword bende acılmıyor Format Attım Sadece Dword Yukledim reis gene aynı Birşeyimmi eksik acaba ?
ben oyuna girmeden once loada basiyorum calisiyorXncode DOlarken Wolftaem Çalışmayı Durdurdu Hatası Veriyor. Yönetici Çalıştırıyorum yine Aynı Dep Uyguladım Gene Aynı onay sistemi Olmasın Ama Baska Klan ws gibi hackler var acılıyor ama dword bende acılmıyor Format Attım Sadece Dword Yukledim reis gene aynı Birşeyimmi eksik acaba ?
Denedim Olmuyor.ben oyuna girmeden once loada basiyorum calisiyor
çok sağol hemen deniyeceğim zaten wolftü ı sırf hile için oynuyorum yoksa wolfu hiç sevmem . zaten burdakilerin çoğu öylehile ama ban testte o yuzden yan carla girmekte fayda var
sabah yaptim calisiyordu fixlendi desem daha dun gece paylasti nader abim bi eksiklik vardir belkideDenedim Olmuyor.![]()
rica ederimçok sağol hemen deniyeceğim zaten wolftü ı sırf hile için oynuyorum yoksa wolfu hiç sevmem . zaten burdakilerin çoğu öyle![]()
acil beyler çözüm yokmu???ban yedim bi çözümü varmı ? acil
konuda yan cardan giriniz ban yeme ihtimaliniz vardir diye yaziyordu dikkat etmediniz galibaacil beyler çözüm yokmu???