Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Lite v5.1 - [2017] - [Real Inventory + Real HP + Character Hack ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
hile luanchunda load diyince acces violation hatası veriyor sildim launch cu yeniden kurdum ama yine aynı sorun ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hileyi uzun zamandır kullanıyordum ama bugün log yedim şüpheli program tespit edildi die oyundan attı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
abi süper hile ama şu hilede ban atma sorunu olmasa varya efsane olacak dword team e güveniyorum konuyla ilgilenip bizim sorunumuzu çözecektir

Üye
9 HİZMET YILI
bugün log vermeye başladı şüpheli program diyip atıyo oyundan. yeni güncelleme gerekli canlar

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ABİ BENCE BAN ATMA GİBİ BİR SIKINTI OLURSA HANİ BAN ATMAYA BAŞLARLARSA HİLENİN ARAYÜZÜNDE YAN ÇARINIZLA GİRİN YAZSIN Kİ ANLAYALIM :)

Üye
9 HİZMET YILI
şu an bann problemi yok ama log veriyo hileyi açıp oyuna girince oyunu kapatıyo şüpheli program bulundu hatası veriyo xincode bunu çözmek gerek

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hileyi açıyorum oyuna girince windows oyunu durdurdu diyor ve hilesiz girdiğimde oyunu sil baştan yükle diyor lütfen buna bir çözüm bulalım ve sil ve oyunu tekrar yükle hatasını sürekli yapıyo günde 2 veya 3 defa oyunu silip baştan yüklemek zorunda kalıyorum :(

WAR

Üye
8 HİZMET YILI
aynı sorun bende de var L O G
url

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...