Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Lite v5.1 - [2017] - [Real Inventory + Real HP + Character Hack ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
link i açıyorum dosyayı indiriyorum. ama bir türlü winrar'dan çıkaramıyorum

Üye
8 HİZMET YILI
s.a beyler herşeyi doru şekilde ypıyorum ama progrm durduruldu hatası alıyorum açılırken sebebi nedir ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Envanterden çıkmak için lobiye dönme tuşuna basıp sonra EDSe gelip ordan çıkmak. Envanterin kaydolması için.

Üye
8 HİZMET YILI
beyler virüs progrmı varsa kapatmanızz lazım windows defenderide kapaatın hileyi indirip açabilirsiniz o zaman

Üye
8 HİZMET YILI
hocam bu arada dediklerni denedim wolftem yeniden yükledm yeni çar açtım tam dolrken wolfteamı açıyorum dolduktn sonr giriş yp diyorum wolfteaam durduruldu hatası lıyorum

Üye
8 HİZMET YILI
hocam bu arada dediklerni denedim wolftem yeniden yükledm yeni çar açtım tam dolrken wolfteamı açıyorum dolduktn sonr giriş yp diyorum wolfteaam durduruldu hatası lıyorum

Üye
8 HİZMET YILI
arkadaş google chrome indirmiyor rar dosayasını yani hile dosyasını yardmcı olun yav

Üye
8 HİZMET YILI
yptım oldu yalnıs oyunda panel gelmedi onunu bir tuşu varmı çmk için f3 örnegin

Üye
8 HİZMET YILI
hocm bu hatayı herkes alıyor snrım suan bir ilgilenin isterseniz

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
İnsert ile aktif/deaktif edebilirsin ama ilk başta gelmesi lazım menünün oyun açılırken

Üye
8 HİZMET YILI
birşey dicem admin oyuna giriyorum normal hiçbirşey hileyle girmeye çalıştığımda could not init clientfxdb alıyorum ve durduruldu hatası alıyorum çözümü varmı
Hata çözümü oyunu kaldır ve kurulu olan c den de sadece wolfu sil tekrar yükle . Hile uyumluluk sorunu ile başlat çözüm olucaktır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...