Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Lite v5.1 - [2017] - [Real Inventory + Real HP + Character Hack ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
birşey dicem admin oyuna giriyorum normal hiçbirşey hileyle girmeye çalıştığımda could not init clientfxdb alıyorum ve durduruldu hatası alıyorum çözümü varmı
Hata çözümü oyunu kaldır ve kurulu olan c den de sadece wolfu sil tekrar yükle . Hileyi uyumluluk sorunu ile başlat çözüm olucaktır :)

Üye
9 HİZMET YILI
allah rızası için biri bana h iley tamamen yapsın hesaba girim oldugunu görim tw veririm

Üye
9 HİZMET YILI
allah rızası için biri bana h iley tamamen yapsın hesaba girim oldugunu görim tw veririm

Üye
8 HİZMET YILI
YA LANET OLSUN BİRADER SADECE BENDE Mİ VAR BU SORUN HERŞEYİ VİDEODAKİ GİBİ YAPIYORUM VE OYUN SORUN VERİYO KAPIYO KENDİNİ OYUNA GİRSE BİLE OYUNU SİLİP BAŞTAN YÜKLEYİN DİYO BEN NE YAPICAM ADMİN BEY BANA Bİ YARDIMCI OLUN LÜTFEN !
Oyunu kaldır ve c den de sadece wolfu sil. Daha sonra tekrar kur . Hileyi uyumluluk sorunu ile çalıştır. Sorun ortadan kalkacaktır

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Adamlar King Yaaa :D

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ban problemi çözüldüğü zaman hileyi update edeceğiz 5.0 a. Ederken yeni eklenen silahları vs her şeyi ekleyeceğiz merak etmeyin. Eylül civarı updateler gelir gibi düşünüyoruz..
Nader Bey Bİde Takla Sorunu Halledilecek mi ? Diger Oyuncularda Sag Tık Olarak Gözüküyor Cevaplarsan Sevinirim :)

Üye
8 HİZMET YILI
Ya ben sizin v8.1e baktım salı günü yazıyordu yarın hile saat 1 de gelecek gelmişmi ? gelmişsede nerden indircez lütfen cevap verin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...