Üye
KARDEŞ 1 HAFTA SONRA SİL YÜKLE ONDAN SONRA DAHA O HATAYI VERMİYO (Lütfen Oyunu Silip Tekrar Yükle) 
Gönder yapayım kardeşkardel tw versem bana yapar mısın ?
REYİZZ LÜTFEN YARDIM ET BEN NASIL YABANCI SERVERDE KULLANACAM BÜYÜTEÇLİ ADAM HATASI VERİYO ŞÜTFEN PLSBazı arkadaslarımız hileyi yapamamıs arkadaslar hileyi açıktan sonra onay sistemi onayı yaptıktan sonra load a basıyorsunuz ardından oyun'u acıyorsunuz ve kullanıcı adı ve sifrenizi giriyorsunuz ve Xincode dolarken Program Yanıt Vermiyor diye bir hata karşınıza çıkıyor işte bu hatanın çözümünü buldum ve sizlere anlatıcam.
1-Öncelikle C:\Joygame Klasörüne giriyoruz ve Karşımıza WolfteamTS diye bir dosya çıkıyor yani Wolfteamın Kurulu Olduğu Yer
2-WolfteamTS dosyasını Masaüstümüze herhangi bir yere atıyoruz.
3-Ardından Bilgisayar/Özelliklerinden Gelişmiş Sistem Ayarlarına Giriyoruz.
4-Sonrasında Gelişmiş Kısmına gelip "Ayarlar" Tusuna basiyoruz.
5-Bastıktan sonra "VERİ YÜRÜTME ENGELLEMESİ" Diye bir seçenek olacak ona basıyoruz.
6-Ardından ise Seçtiklerim Dışında kalan tüm Windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç diye bir şık geliyor ona tıklıyoruz.
7-Ve son adım olarak Ekle kısmına basıyoruz ve sonrasında Masaüstümüzden WolfteamTS'ye giriyoruz içinden NyxLauncher diye bir dosya olucak ona basıyoruz ardımdan Uygula ve Tamam deyip kapatıyoruz.
DİPNOT:Arkadaşlar bu işlemden sonra kesinlikle olacaktır ben şahsen böyle yaptım inşallah sizdede işe yarar.
Bu kadar emek verdik bi ALLAH RAZI OLSUN dersiniz inşallah ALLAH'a emanet olun arkadaşlar sizi sevindirdiysem ne mutlu bana...
Birader Explorerden İndiremezsiniz Hleyi Ordan AcılmazKardeşim internetinde bir sorun vardır herhalde , explorer ile indirmeyi dene belki olur.
Hayırlı Olsun Log Yemissin Tek Bi Cözümü Var Format AtULAN YETER BE BİRİNİZ BANA Bİ CEVAP VERSİN BEYLER YABANCI SERVERDE BÜYÜTEÇLİ ADAM VERİYO Bİ TEK TR DE VERMİYO BEN YABANCIDA KULLANMAK İSTİYORUM NASIL OLACAK Bİ AÇIKLAYIN