Üye
çok güzel ne fakat og hattası veriyor ?????
KARDEŞİM SEN ONLARA BAKMA HOŞLARINA GİTMİYORSA BAŞKA YERE GİTSİNLER YADA ARABİC SERVER KULLANSINLAREskiden böyle bir ban sistemi yoktu ki ban yemiyordunuz. Salak saçma konuşmayın dua edin hile çıkarttığımıza sinirlendirmeyin adamı.
EDS BÖLÜMÜNE GELbeyler envaneter hilesini kullanınca envanterden çıkamıyorum
Arkadaşlar wolftem in kurulu olduğu klasörün içinde ixincode klasörünü açın log.txt açıp içindekileri tamamen silin kaydedin sonra xincode klasörünün içindeki .exe uzantılı tüm uygulamaları silin genelde 1 tane oluyo sonra normal şekilde önce hileyi sonra oyunu açın kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazdıktan sonra xincode klasörünün içini tekrar kontrol edin .exe uzantılı bir uygulama yoksa oyunu rahatça oynayabilirsiniz. Söylediğim sırayla yaparsanız log vermiyor. Herkese iyi oyunlar.la en çok memory kulanan kişi benim adana ya da ben öretim genede yapamıyom
SOYLENENI SIRAYLA YAPTIM YINEDE LOG VERDIArkadaşlar wolftem in kurulu olduğu klasörün içinde ixincode klasörünü açın log.txt açıp içindekileri tamamen silin kaydedin sonra xincode klasörünün içindeki .exe uzantılı tüm uygulamaları silin genelde 1 tane oluyo sonra normal şekilde önce hileyi sonra oyunu açın kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazdıktan sonra xincode klasörünün içini tekrar kontrol edin .exe uzantılı bir uygulama yoksa oyunu rahatça oynayabilirsiniz. Söylediğim sırayla yaparsanız log vermiyor. Herkese iyi oyunlar.
kardeşim bir kez yorum yap yeter spam yapmaArkadaşlar wolftem in kurulu olduğu klasörün içinde ixincode klasörünü açın log.txt açıp içindekileri tamamen silin kaydedin sonra xincode klasörünün içindeki .exe uzantılı tüm uygulamaları silin genelde 1 tane oluyo sonra normal şekilde önce hileyi sonra oyunu açın kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazdıktan sonra xincode klasörünün içini tekrar kontrol edin .exe uzantılı bir uygulama yoksa oyunu rahatça oynayabilirsiniz. Söylediğim sırayla yaparsanız log vermiyor. Herkese iyi oyunlar.
adını degıstırın derken sızın hılenın mı adını degısıyoruzLOG HATASI ALIYORUM DİYENLER İNDİRDİĞİNİZ DOSYANIN ADINI DEĞİŞTİRİN.