dostum hile saat kaçta çıkacak ?yok aga log yemiş arada bir açılıyor ama oda şans olarak
dostum hile saat kaçta çıkacak ?yok aga log yemiş arada bir açılıyor ama oda şans olarak
bilmem ama şöle tahmin edim 19:00 gibi falan çünkü son güncellemeyi o saatlerde yaptıdostum hile saat kaçta çıkacak ?
Hangi son güncellemeyi sabahtan beri memory ye 2 de bir giriyorum yeminlen sabrım kalmadı nader abi bu mesajı gürüyorsun lütfen çabuk hile güncellensin.bilmem ama şöle tahmin edim 19:00 gibi falan çünkü son güncellemeyi o saatlerde yaptı
kusura bakma bir şey yapamam ama haklısın benimde sabrım kalmadıHangi son güncellemeyi sabahtan beri memory ye 2 de bir giriyorum yeminlen sabrım kalmadı nader abi bu mesajı gürüyorsun lütfen çabuk hile güncellensin.
hacı söle bizde girelim dimiÇALIŞIYOR ARKADAŞLAR BEN YAPTIM
kardeş ben sana yardımcı olimmi bu videoyu izle yüzde yüz yaparsın hala bile oluyo gerekli olan bir tek şey var oda gmail hesabı şu videoyu izlelog hatasını çözen bana ulaşsın plzz
aga çalışmıyo şuan log yiyohacı söle bizde girelim dimiDDD
ayn bi güncellensin sabrım kalmadıHADİ BAKALIM HAYIRLISI :d
wolftü olarak yazman gerek dostum oyunun ismini wolf**am olarak deyil hemen düzelt yoksa ban yersinXncode DOlarken Wolftaem Çalışmayı Durdurdu Hatası Veriyor. Yönetici Çalıştırıyorum yine Aynı Dep Uyguladım Gene Aynı onay sistemi Olmasın Ama Baska Klan ws gibi hackler var acılıyor ama dword bende acılmıyor Format Attım Sadece Dword Yukledim reis gene aynı Birşeyimmi eksik acaba ?
ÇALIŞIYOR MU AGAHarika olmuş
OLURSA SÖLE BRObeyler alternatif linkten artık inmiyor normal den bi indirip deneyelim bence ben öle yapacagım :S