Üye
Could not init ClientShell diyor ne yapmalıyım ?
ü
hile hata vermiyor alternatif linkteri log yedirdi sende ne yapcanı bilmiyodun gittin xigncode dekileri sildin noldu client instell dedi yedin sonra hile bozuk diyosun normal linkten indir hileyi bide wolfteamın kurulum setupu falan varsa ordan kurcan wolfteamı yine kurmadan öncede wolfteamın tüm dosyalarını sil indir tamamdır hatta yok gitti hataula hile "could not init client fxdb" hatası veriyor şimdi de hem aeria hemd Joygame.
ne alaka kardeşm bendede o hata veriordu hile ile açınca inujection delay ile girince çözüldühile hata vermiyor alternatif linkteri log yedirdi sende ne yapcanı bilmiyodun gittin xigncode dekileri sildin noldu client instell dedi yedin sonra hile bozuk diyosun normal linkten indir hileyi bide wolfteamın kurulum setupu falan varsa ordan kurcan wolfteamı yine kurmadan öncede wolfteamın tüm dosyalarını sil indir tamamdır hatta yok gitti hata
aga hileyi güncelicem 6 eylül dedi güncellemiyoDWORD 8.1 CIKSA İİİİ OLURDU
aga ban yicen kafadan mesaj atma
ben bişe silmedim. ama oyunu ve hileyi sildim oyunu tekrar kurdum normal oynuyorum neden böyle oldu anlamadım sadece. normal indirdim zatenhile hata vermiyor alternatif linkteri log yedirdi sende ne yapcanı bilmiyodun gittin xigncode dekileri sildin noldu client instell dedi yedin sonra hile bozuk diyosun normal linkten indir hileyi bide wolfteamın kurulum setupu falan varsa ordan kurcan wolfteamı yine kurmadan öncede wolfteamın tüm dosyalarını sil indir tamamdır hatta yok gitti hata