Üye
aga log yemiyomda ben oyun bugün güncellenicek bakımda bi zahmet sende hileyi güncelle ya bizi tam 13 gün beklettin dedin 3 eylül güncellemedin dedin 6 eylül gene güncellemedin 12 eylül oldu hala güncellemiyosunLog yiyenlerBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapindirsin loaderi ve indirdikten sonra adını değiştirsin.
Dostum wolftü TR bu gün mü güncellencek Güncellenirse nader abi hileyi cabuk çıkartabilir bence nader abi wolftü yeni gelecek günceelmeyi bekliyor güncellme wolf güncellme geldiği zaman dword çıkacaktır (Tahmin)aga log yemiyomda ben oyun bugün güncellenicek bakımda bi zahmet sende hileyi güncelle ya bizi tam 13 gün beklettin dedin 3 eylül güncellemedin dedin 6 eylül gene güncellemedin 12 eylül oldu hala güncellemiyosun
Wolfteamla alakalı her dosyayı sil setupu hariç sonra bilgisayarı yeniden başlat ve yeniden kur.Could not init sheld hatasını alıyorum bilen biri çevaplayabilirmi ?
TeamWiever neden??Kardeşim ilk önce teamwiwer 12 i yi indir sonra hileyi aç ardından wolfteamı aç kullanıcı adını ve şifreni gir tam girerkende hileyi load yap oluyor bn denedim oluyor