Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Lite v5.1 - [2017] - [Real Inventory + Real HP + Character Hack ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar could not init client shell sorunu alıyorsanız xigncode dolarken açmayı deneyin nasıl indirebilirim diyenler sol üst taraftaki FORUM yazısına tıklayın ve biraz aşağıdaki MemoryUI tıkla indire tıklayın ve inecektir. Antivirüsünüzü kapatıp hileyi çalıştırın hilenin adı biraz değişik olabilir hileyi çalıştırdığınız zaman wolftü zulu hoonds hileleri çıkacaktır onlarda Undetected yazana tıklayın ve load diyin karşınıza 2 şıklı birşey çıkacak System 1 e tıklayın Memory Hackers sitesine gelin sonra gelen cmd gibi bir dosyaya geri dönün reklam onayı erse siteden rastgele bir reklama tıklayın ve tamamdır hileniz kullanılabilir olcak MemoryHackers dosyasını açıp oyununuza girebilirsiniz. İyi Oyunlar !!!

Üye
8 HİZMET YILI
HEP AYNI HATAYI ALIYORUM COULD NOT İNİT SHİEL BU HATA NASIL ÇÖZÜLÜCEK YA

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum wolftü TR bu gün mü güncellencek Güncellenirse nader abi hileyi cabuk çıkartabilir bence nader abi wolftü yeni gelecek günceelmeyi bekliyor güncellme wolf güncellme geldiği zaman dword çıkacaktır (Tahmin)
ayn güncellendi şimdi sanırsam bi bakcam ama nader abi hala güncellemedi hileyi 8.1 oldunda efso bi hile olcakmış

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşlerim sa Size bir sorum olacak wolftü dword v5 lite ile oyuna giriş yapıyorm fakat sunucularda giriş yapılmaz yazıyor ve az sonrada bağlantınız kesildi diye atıyor aslında bağlantım var yardımcı olursanız sevinirim VEE BİRDE Dword vip 8.1 mi ne o ne zmn gelecekk ????

Üye
9 HİZMET YILI
beyler lütfen cevap verin wolftüye normal giriyorum yinede log veriyor atılıyor

Üye
9 HİZMET YILI
beyler yeni güncelleme ile gitti hile açıyorum ama değişik silahlar felen geliyo hepsi gelmiyo

Üye
8 HİZMET YILI
wolftü güncellendikten sonra hile de birkaç tane silah kaldı slotlarda açılmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...