Üye
tmm kardes sükrederim sen rahat ol hile ismi veremmikardeş ben oyuna bile giremiyorum şükür et log hatası veriyor sunucu bölümünde![]()
tmm kardes sükrederim sen rahat ol hile ismi veremmikardeş ben oyuna bile giremiyorum şükür et log hatası veriyor sunucu bölümünde![]()
bu sitenin hilesiyle verebilirsintmm kardes sükrederim sen rahat ol hile ismi veremmi
kardes sunucu bolumunde gelerken insertle kapa bide hızlı sunucuya gir yoksa bendede veriyorkardeş ben oyuna bile giremiyorum şükür et log hatası veriyor sunucu bölümünde![]()
Hataları söylemek suç değil kardeşim, boş konuşuyorsun lafım oyuna start veremiyorum oldu. Çünkü start verememenin nedeni hiledeki özelliklerin fix olması değil, senin internetin yada odadaki herhangi birinin internetinde ping olması. Bildiğin gibi 0ms otomatik açılan bir özellik ve eğer odada herhangi birinde yada sende ping varsa start butonunun açılması uzun sürüyor. Yaklaşık 30sn beklemen lazımdı.böle sert olmana gerek yok kardeşim sabah girdiğimizde 2 hata vardı evet envanter çalışmıyodu ve başlamaşı oyunlara girdiğimizde hazır yazısı vardı başla değil bi hatamaız olduysa kusura bakma hile şuanda sorunsuz bi şekilde teşekür ederim ben sadece sabahki hataları söledim hataları sölemek suçsa kusura bakma
nader abi wolftü dword vip hack ne zaman gelcekHataları söylemek suç değil kardeşim, boş konuşuyorsun lafım oyuna start veremiyorum oldu. Çünkü start verememenin nedeni hiledeki özelliklerin fix olması değil, senin internetin yada odadaki herhangi birinin internetinde ping olması. Bildiğin gibi 0ms otomatik açılan bir özellik ve eğer odada herhangi birinde yada sende ping varsa start butonunun açılması uzun sürüyor. Yaklaşık 30sn beklemen lazımdı.
işe yaramadı kapatıyorum ama sunucu seçemeden log atıyorkardes sunucu bolumunde gelerken insertle kapa bide hızlı sunucuya gir yoksa bendede veriyor
Hileyle alakası yok, xigncode log hatası çözümü adlı konuya bakarsan neyden log verdiğini anlarsın.işe yaramadı kapatıyorum ama sunucu seçemeden log atıyor
abi emin ol yaptım ama sende dosya gösteriyordu bende dosya felan göstermedi ss atabilirimHileyle alakası yok, xigncode log hatası çözümü adlı konuya bakarsan neyden log verdiğini anlarsın.
Hileyle alakası yok, xigncode log hatası çözümü adlı konuya bakarsan neyden log verdiğini anlarsın.

kardeşim bende biliyorum onu bak oyuna giriyosun ya başlat yerine hazır var ama adamlar oyunda anladın hazır basıyosun diyer oyuncular oyunda diyor gine hazır diyosun aynısı oluyo ben bunu sölüyorum başlamış oyuna girdiğimde başlat yoktu şimdi var teşekkürler birde oyun bitince oyundan atıyor ama çözümü şöle buldum oyun tam bitmeden oyundan cıkarsanız atmazHataları söylemek suç değil kardeşim, boş konuşuyorsun lafım oyuna start veremiyorum oldu. Çünkü start verememenin nedeni hiledeki özelliklerin fix olması değil, senin internetin yada odadaki herhangi birinin internetinde ping olması. Bildiğin gibi 0ms otomatik açılan bir özellik ve eğer odada herhangi birinde yada sende ping varsa start butonunun açılması uzun sürüyor. Yaklaşık 30sn beklemen lazımdı.