Üye
link ?
Configure tıkla "1" yap sonra ınjectleAbi yeni yama gelmeden önce ilk girişimde Could not init ClientShell! hatasını alıyordum ama 2. denememde sıkıntısız giriyordu ama şimdi ne zaman hileyle giriş yapmaya kalksam Could not init ClientShell! bu hatayı alıyorum bi yardım eli uzatırmısın?
nader11ndeu Allah aşkına cevap hayla Could not init ClientShell hatasını alıyorum inşallah düzeltirsin (SİZİ SEVİRYORUM MEMORY HACKIRS AİLESİ)
virüs programını kapat çalışırbeyler sistem 1 e tıklıyorm cmd bölümü gelmiyor.Bi yardım edermsnz
kardeşim nasıl yapıcam tarif eder misn?Configure tıkla "1" yap sonra ınjectle
abi aeria games serverında sorun devam ediyor lobby de silahları dizip oyuna giriyorum başlata basınca masaüstüne atıyor virüs programı kapalı hile yönetici olarak çalışıyor08:40 13.09.2017 , güncellendi. 1.Oyun sonu atma problemi giderildi.
hileyi aç yapılandır kısmına bas gecikme saniyesini 4 yap sonra sorun düzelecektirAbi yeni yama gelmeden önce ilk girişimde Could not init ClientShell! hatasını alıyordum ama 2. denememde sıkıntısız giriyordu ama şimdi ne zaman hileyle giriş yapmaya kalksam Could not init ClientShell! bu hatayı alıyorum bi yardım eli uzatırmısın?
kardeşim ayrıntılı bir şekilde anlatır mısın?hileyi aç yapılandır kısmına bas gecikme saniyesini 4 yap sonra sorun düzelecektir
aga biraz geçte olsa anladım ve yaptım ama sorun geçmedi yine Could not init ClientShell! bu lanet hatayı alıyorumhileyi aç yapılandır kısmına bas gecikme saniyesini 4 yap sonra sorun düzelecektir
hileyi yönetici olarak aç wolftüyüde aç kullanıcı adını şifreni yaz bekle sonra hileye geç yapılandır kısmına tıkla gecikme süresini 4 yap yükleye bas sonra dolmasını bekle tamamlanacağına yakın wolftüyü baslatkardeşim ayrıntılı bir şekilde anlatır mısın?
hile güncellendimi abiHile güncellendi, real hp özelliği kullanıma kapatıldı yakında real hp de güncellenecek.
Fizlenmedi Kardeşim ÇalışıyorBEYLER HATA YİYOR FİXLENDİMİ ?