Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Lite v5.1 - [2017] - [Real Inventory + Real HP + Character Hack ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Hi @nader11ndeu please help!
im having this issue quit few times now!
problem is on wolftü softhynx international server! whenever i launched the game with hack! everything is working! 100% but when i joined a room and start match! it closed! ( CRASHED ) and the game restarted automaticly by it self without the dword lite v5.1 hack! i tried reinstalling the game and redownload the hack, but still the same! and whenever i launch the game without dword lite v5.1 hack, it working! awsomely! but with the hack it crashed when joining a match!

- Get Crashed everytime joining a match!
Please Help me and PM or something! i will be waiting for ur reply! thank you :)
Dword Team ♥

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
BİRİSİ YARDIM ETSİN BANA YA WOLFTEAMI AÇIYORUM İNSERTE BASIYORUM AMA HİLEYİ SEÇEMİYORUM SADECE OK TUŞLARIYLA AŞAĞI YUKARI GİDİO YARDIM EDİN

Üye
8 HİZMET YILI
abi bişey diyimi son derece muhteşem ama kontrol edilmiyor sadece yukarı aşşağıya gidiyo ilk kullandığımda açtı şimdi açmıyo

Üye
9 HİZMET YILI
Hocam silahları yerleştiriyorum sonra envantere giriyorum yok yine gitmiş silahlar nasıl düzelcek bu

Üye
8 HİZMET YILI
Hile GÜzel memory asıl sitem ya 2016 dan beri kullanıyorum ama leptop değiştire değiştire yeni memory hesabı açıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam silahları yerleştiriyorum sonra envantere giriyorum yok yine gitmiş silahlar nasıl düzelcek bu
Tüm slotları dizdikten sonra lobby dönme tuşuna basın daha sonra EDS ye basın sonra tekrar lobby dönme tuşuna basın. Bunu yaptıktan sonra silahlarınız kaydolucak ve inventory den çıkabileceksiniz.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...