Depo Wolftü Hack [All Servers] Dword Lite v5.1 - [2017] - [Real Inventory + Real HP + Character Hack ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Dword team bundan 2 aya yakın önce eylul ayında problemler cözulecek ban sorunu vb sadece bır sey beklıyoruz o seyın gelmesını beklıyoruz dedınız ve sonra sorunlar cözlecek gbı bı yazı veya yorum görmustum bende hackı ozamana kadar kullanmadm bılmıyorum belkı 1 eylul cvarı duzeltmıste ola bılırsınız lakın ben bu ban sorununu sureklı yasıyorum hıc bı sorun cözlumemıs gbı dewam edıor ha evet cözlmste ola bılır ama cok kısa suruyor hatırlıyorum sene 2015 baska bı hesabım vardı memorye kayıtlı hıle gayet guzel benı wolfa baglayan hıleydı ama aradan 1 yılmı ne flan gectı sanrım 2017 senesınden sonra hıle bozldu artk pek kalıcı özellıgı yok eylulde duzeltecez dedınız lakın duzeltmıste olabılırsınız ama kısa surmus demekı herneyse genede saolun sadece bu sözu hatırlatmak ıstemıstım eylul ayında duzelecek gbımsı bı sözdu neyse ıyı gunler dword team

Üye
8 HİZMET YILI
cok laga dusuyorm guncellemeden dolayyımı acaba ınt de sorn yok

Üye
9 HİZMET YILI
ABİ BEN REKLAM ONAYINI YAPTIM HİLEYİ SECTİM LOADA BASTIM DOLUYO AMA WOLF HESAP GİRME YERİ ACILMIYO YARDIMM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...